Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Τιμή μας που ήμασταν με τον Ν. Βούτση"

Οκτώ στελέχη της γενιάς του Πολυτεχνείου καταδικάζουν τις αθλιότητες του "Μακελειού" - Ολ. Δαφέρμος, Κ. Λαλιώτης, Μ. Μπαλαούρας, Ν. Μπίστης, Γ. Παπαβασιλόπουλος, Δ. Παπαχρήστος, Μ. Σαμπατακάκης, Δ. Ψαρράς καταδικάζουν την αήθη απόπειρα κατά του προέδρου της Βουλής - Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποδοκίμασε το "Μακελειό", όχι όμως και τον Στάθη Παναγούλη...

ΚΥΠατζίδικες μεθόδοι από τον Στ. Παναγούλη με στόχο τον Ν. Βούτση

Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. δεν αποδοκιμάζει τον υποψήφιό του - Χαλκευμένα αρχεία, που είχαν αποδοκιμαστεί και αποσυρθεί το 1976, στον ανεμιστήρα με τη λάσπη από τον υποψήφιο του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Δώδεκα πράγματα που δεν θέλει να πει η Ν.Δ. στο ντιμπέιτ

Μια άρνηση που φανερώνει τι θέλει να κρύψει η αξιωματική αντιπολίτευση - Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν θέλει να απαντήσει *για τη μείωση της φορολογίας, την οποία αποσύρει - για το κυβερνητικό σχέδιο μείωσης των πλεονασμάτων, που παρουσιάστηκε στην Ε.Ε. * για τις περικοπές που βαφτίζει "μεταρρυθμίσεις" * για την επταήμερη λειτουργία και το "ξεπερασμένο" οκτάωρο * για την επανάληψη των εξαγγελιών Σαμαρά για 4% ανάπτυξη που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ * για το ξήλωμα του κοινωνικού κράτους που προετοιμάζει * για την περικοπή πόρων από Παιδεία και Υγεία - για την ιδιωτική ασφάλιση που προωθεί - για τα δανεικά και αγύριστα της Ν.Δ. - για την υποκρισία της Ν.Δ. στο "Μακεδονικό"

Χορογράφησαν το ναυάγιο του ντιμπέιτ

Ν.Δ., αλλά και ΚΙΝ.ΑΛΛ. - ΚΚΕ - Ο πρωθυπουργός δήλωσε διατεθειμένος να πάει στο στούντιο απευθείας από τη σύνοδο κορυφής, αλλά όλοι προφασίζονταν ανειλημμένες υποχρεώσεις για να μην συμφωνήσουν μεταξύ τους - Αλ. Τσίπρας: "Κρίμα για τη δημοκρατία, κρίμα για την ενημέρωση"

Αλέξης Χαρίτσης: Νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τον λαό, με ανάπτυξη για όλους

Η Ν.Δ. επιδιώκει “να επαναφέρει το Μνημόνιο από την πίσω πόρτα” προειδοποιεί ο Αλέξης Χαρίτσης στην συνέντευξή του στην “Αυγή” της Κυριακής. “Προετοιμάζουν το έδαφος για να μπορέσει η Ν.Δ., σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές, να αθετήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις” υπογραμμίζει και υπενθυμίζει με νόημα ότι τα ίδια έκανε η Δεξιά στην Αργεντινή και τη Βραζιλία, που τις έριξε πάλι στα νύχια του ΔΝΤ.

Νίκος Βούτσης: Η κυβέρνηση της Αριστεράς μπορεί να υλοποιήσει ένα θετικό πρόγραμμα

Οι πολίτες θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο αποσαφηνισμένες στρατηγικές, υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στη συνέντευξή του στην “Αυγή” της Κυριακής. Μάλιστα κάνει την σύγκριση των δύο αντιπαραθετικών προγραμμάτων εξηγώντας ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ωφελεί τους νέους και τα μεσαία στρώματα και είναι “ελπιδοφόρο για την ανάταξη της ελληνικής κοινωνίας”.

Φάουλ Μητσοτάκη με το ΚΥΣΕΑ

Ενοχλήθηκε που συνεδρίασε... Σαββατοκύριακο! - "Απαράδεκτη" χαρακτήρισε η Έφη Αχτσιόγλου την τοποθέτηση της Ν.Δ. περί δραματοποίησης και επικοινωνιακού εντυπωσιασμού. "Εξάλλου, δεν συμβαδίζει αυτή η τοποθέτηση με την τοποθέτηση ότι εδώ έχουμε όντως ένα σοβαρό θέμα. Δεν μπορεί, δηλαδή, και να είναι σοβαρό και την ίδια ώρα να μη ζητάμε σύγκληση των οργάνων την κρίσιμη στιγμή, αυτό είναι εσωτερικά αντιφατικό"

Το ΠΑΣΟΚ διαθέσιμο ως υποπόδιο της Ν.Δ.

Τι ρόλο θέλει να έχει η Φ. Γεννηματά - “Εμείς είμαστε η δύναμη της δημοκρατικής ομαλότητας και της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα” διαβεβαιώνει η Φ. Γεννηματά. Τι σημαίνει όμως “πολιτική σταθερότητα” σε περίπτωση αυτοδυναμίας της Ν.Δ.; Ότι το ΠΑΣΟΚ θα συμπληρώνει τη Ν.Δ. όταν χρειάζεται αυξημένες κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες. Είναι η εκδοχή που βολεύει απόλυτα την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: η Ν.Δ. αυτοδύναμη και το ΠΑΣΟΚ στην υποστηρικτική αντιπολίτευση.

Ν. Παππάς: Θα φέρουν το ΔΝΤ από το παράθυρο

Έντονη κριτική σε αντιπολίτευση - Στουρνάρα - "Ο κ. Στουρνάρας αντί να ζητήσει συγγνώμη και να μας εξηγήσει τι πήγε λάθος υπονομεύει τις θετικές προσπάθειες της κυβέρνησης" - Φ. Κουβέλης: Η Ν.Δ. παραπέμπει σε μνημονιακές ρυθμίσεις

Δριμεία κριτική του Γ. Δραγασάκη: Ο Γ. Στουρνάρας προσφέρει μικροεκδουλεύσεις στον Κ. Μητσοτάκη

Την ευχή ως επόμενος πρόεδρος της ΤτΕ να επιλεγεί πρόσωπο "που θα αποκαταστήσει το κύρος του θεσμού που έχει τρωθεί" εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Τεστ αλήθειας για τη Ν.Δ. από τον ομογάλακτο Χρ. Μίτσκοσκι

Το VMRO θέλει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας των Πρεσπών - "Πιστεύουμε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι επιβλαβής για τη 'Δημοκρατία της Μακεδονίας'" είπε ο Χρ. Μίτσκοσκι - Αλλάζουν οι πινακίδες των οχημάτων και η τουριστική καμπάνια της Βόρειας Μακεδονίας

Χωρίς υπεκφυγές η αντίδραση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου: Φταίω, συγγνώμη, δεν θα είμαι υποψήφια

"Καμιά ευθύνη δεν έχουν η κυβέρνηση, η Βουλή και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ενημέρωσα σχετικά τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής"

"Ο Μητσοτάκης άνοιξε την όρεξη στους ακραίους των Βρυξελλών"

...ακόμα και για απολύσεις συμβασιούχων - "Η χώρα κατάφερε να βγει από τα Μνημόνια, να βγει σε ξέφωτο χάρη στις θυσίες και στους κόπους του ελληνικού λαού. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να ξαναγυρίσουμε πίσω στις μαύρες μέρες του 2012, του 2013, του 2014. Στις σκληρές πολιτικές των Μνημονίων και της λιτότητας"


Ραδιόφωνο