Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με 524 ευρώ μισθό μεσοαστός για τη ΝΔ

Κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού της Βουλής, ο Χρήστος Σταϊκούρας παραδέχτηκε την πλάνη που επιφύλαξε στη μεσαία τάξη περί υπερφόρολόγησης της από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, η ΝΔ προεκλογικά ασκούσε έντονη κριτική για την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, χωρίς να μπορεί στοιχειωδώς να την ορίσει!

Το απύθμενο θράσος των «Αρίστων»

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Η ράβδος στην περίπτωση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, ήταν ο σάλος που προκλήθηκε για τον διορισμό του 80χρονου Κωνσταντίνου Πατέρα στην ηγεσία του νοσοκομείου.

Η εξήγηση που οφείλει ο κ. Στουρνάρας

Το παράπονο του για την προηγούμενη κυβέρνηση, εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, γιατί τον αντιμετώπισε ως αντίπαλο, αν και ο ίδιος- όπως δήλωσε- δεν είχε πολιτικές βλέψεις, στην εκπομπή της ΕΡΤ και στην Όλγα Τρέμη.

Ο τρόμος της ΝΔ

Έχουν ό,τι ονειρεύονταν. Απόλυτη κυβερνητική πλειοψηφία. Χρήματα στα ταμεία του κράτους. Τη χώρα στο σύνολο της από την χρεοκοπία που μαζί με το ΠΑΣΟΚ την έφτασαν ,να περνά στη φάση της ανάκαμψης και να κάνει τα πρώτα βήματα της στην ανάπτυξη.