Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο πραγματικός τους εαυτός

Ο ένας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, έβγαλε την αλαζονεία του στους αγανακτισμένους τευτλοπαραγωγούς, που διαμαρτυρήθηκαν για τη χαμηλή τιμή η οποία προσφέρεται για το προϊόν τους.

Δέσμιοι της ακροδεξιάς ρητορικής τους

Σε ό,τι αφορά το προσφυγικό, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι όμηρος της ακροδεξιάς ρητορικής που υιοθέτησε όσο ήταν αντιπολίτευση. Οι τοπικοί της παράγοντες ξεσάλωσαν σε αντιπροσφυγική πλειοδοσία.

Αυτή είναι η δημοκρατία τους

Δύο βουλευτές της Ν.Δ. και ένας υπουργός βγήκαν χθες στις τηλεοράσεις για να μας εξηγήσουν ότι αυτά που διαπράττει τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία είναι απολύτως νόμιμα και στο πλαίσιο της εντολής που έχει η κυβέρνηση να πατάξει την ανομία.

Τάξις και Ασφάλεια

Από την επιχείρηση που έκαναν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια, μετά το τέλος της πορείας του Πολυτεχνείου, πληθαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα τα βίντεο που δείχνουν τους αστυνομικούς σε ένα ντελίριο φανατισμού να επιδίδονται σε πράξεις αναίτιας βίας.

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Ούτε τα προσχήματα

Σκοπός της Προανακριτικής είναι, υποτίθεται, να διερευνήσει αν υπήρξαν παρεμβάσεις του Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη. Αλλά τρεις μέρες τον Φρουζή τον ρωτάγανε για τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιτελικό ξέπλυμα

Όσο θορυβώδης είναι η κυβέρνηση στην «πάταξη της ανομίας» και την κλιμακούμενη αποχαλίνωση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, άλλο τόσο διακριτική είναι όταν τακτοποιεί τις δουλίτσες της και όταν εξυπηρετεί τους κολλητούς της. Και πάντα έχει και μια ηθική δικαιολογία να επικαλεστεί.

Ο κύριος Βορίδης

O κύριος Βορίδης ξεκίνησε τη λαμπρή πολιτική του σταδιοδρομία ως στέλεχος του Μιχαλολιάκου στη νεολαία της ΕΠΕΝ και αργότερα διάδοχός του στην ηγεσία αυτής της διαβόητης χουντοφασιστικής οργάνωσης.

Να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία

Ολόκληρη η χθεσινή ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα ήταν αφιερωμένη στο θέμα της ανομίας. Η κυβέρνηση παίζει το χαρτί της «μηδενικής ανοχής» και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ψυχική συνδρομή στους μπαχαλάκηδες.

Τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι

Οι ανάγκες διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης δημιουργούν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα στο κυβερνητικό κόμμα, το οποίο προεκλογικά είχε δεσμευτεί απέναντι στην εκλογική του βάση με μια ακροδεξιά λαϊκιστική ρητορική.

Τα λεφτά στους πλούσιους

Οι έχοντες εισόδημα από 80.000 ευρώ και πάνω, οι έχοντες κέρδη από μερίσματα και οι μεγάλες επιχειρήσεις είναι οι βασικοί ωφελημένοι από το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Συνταγματική αναθεώρηση και πολιτική αξιοπρέπεια

Σε όλες τις σοβαρές χώρες όλου του κόσμου, είναι αδιανόητο να βρεθεί άνθρωπος μπλεγμένος σε σκάνδαλο που είχε γίνει όταν ήταν υπουργός και η Δικαιοσύνη να μην μπορεί να του κάνει τίποτα. Στην Ελλάδα το έχουμε βάλει στο σύνταγμα. Όλες αυτές οι υποθέσεις παραγράφονται.

Οι Κυρανάκηδες και τα χοιρινά

Ο Κυρανάκης στη Βουλή κατάλαβε πολύ καλά τι έλεγε ο Γιαννούλης. Ο Γιαννούλης μιλούσε για τις προκλήσεις ακροδεξιών σε βάρος προσφύγων. Αλλά ο Κυρανάκης προτίμησε να μιλήσει για τις διατροφικές ελευθερίες.

Η Ν.Δ. και ο ακτιβισμός του χοιρινού

Το ζήτημα ξεφεύγει πλέον από τη διαχείριση του προσφυγικού. Γίνεται μια υπόθεση παράνοιας και ψεκασμού, όπου διάφοροι -που τους ξέραμε και από τα συλλαλητήρια για το μακεδονικό- ξεσπαθώνουν τώρα κατά του Σόρος που θέλει την παγκοσμιοποίηση...

Η Ακροδεξιά αλωνίζει στη Ν.Δ.

Προσγειωμένη απότομα στις πραγματικές ανάγκες διαχείρισης του προσφυγικού, η Νέα Δημοκρατία έρχεται τώρα αντιμέτωπη με την ξενοφοβία, τον ρατσισμό και τις αντιδραστικές αντιπροσφυγικές προκαταλήψεις που χαϊδολόγησε ως αντιπολίτευση.

Καταρρακώνουν τον κοινοβουλευτισμό για να ξελασπώσουν

Ας είμαστε τίμιοι: Δεν υπάρχει ούτε μισός άνθρωπος που να πιστεύει ότι οι νεοδημοκράτες προσπαθούν να βγάλουν τον Τζανακόπουλο και τον Πολάκη από την Προανακριτική επειδή τους χρειάζονται ως βασικούς μάρτυρες στη διαδικασία.

Οι ακροδεξιές αυταπάτες της Ν.Δ.

Το προσφυγικό είναι ένα ζήτημα που υπερβαίνει τις δυνατότητες της Ελλάδας. Η διαχείρισή του είναι ζήτημα που αφορά ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό είναι κάτι που έχει ειπωθεί εκατοντάδες φορές.


Ραδιόφωνο