Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στήλες

ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΕΣ Avgileaks Eυρωεκλογές 2014 Scanner Think Tank Ένας συνηθισμένος πολίτης ΈχουΜΜΕ και Λέμε ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ Αντικατοπτρισμοί Ατζέντα Αυτοπροσδιορισμοί Αόρατες Πόλεις Βιβλιοθηκάριος Δευτέρα κάτι έχω Διαβάσαμε Διαδικτυωμένος Διεθνής Τύπος Είδα Εν συντομία Εντυπώσεις Εντός Φύλου Επί Σκηνής Επιλογές από το Διαδίκτυο Επιστολές Εφηβικό Θέατρο Ημερολόγια αναγνώσεων Ιστο(παρα)λόγιον Ιστολογήματα Κακοήθειες Κατά τα Λοιπά Κοινοβουλευτικός έλεγχος Κοσμοδρόμιο Κρείττον σιγάν; Κριτική Κινηματογράφου Κύριο Άρθρο Μετασχηματισμοί Οικονομικό Περισκόπιο Οπτικές ΠΟΛΥ - πολιτισμικά Παιδικό θέατρο Παραβατικά Περιδιαβάζοντας Περισκόπιο Ρήσεις & Παραπολιτικά Σήμερα είναι Κυριακή Σκάκι Στις αίθουσες τέχνης Στο και πέντε Στον Αφρό Συναντήσεις Σφαιρικά Σύντομα Τηλεπαράθυρα Τηλεόραση - Επιλογές Της Εβδομάδας Της ώρας Υπάρχει λόγος Υπάρχουν κι αλλού εκλογές Υπογραμμίσεις Υστερόγραφα Χρονογράφημα
19/01/17

Ο ΔΟΛ στον ιστό της αράχνης

Ξαφνικά ήρθαν τα πάνω κάτω όμως. Μύγα... βάσκανος τσίμπησε την εθνοσωτήριο πολυφωνία (τους). Την επιβουλεύεται τώρα ο Μουλόπουλος, που θέλει να κρατήσει ανοιχτό το «μαγαζί», και όχι ο ταδόπουλος, που ήθελε το κλείσει. Διότι, χθες το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βάλει λουκέτο στον ΔΟΛ - και να τα δάκρυα και οι κατάρες.

Πλουραλισμός και δημοκρατία

Κι αυτό διότι εδώ και καιρό οι εφημερίδες της χώρας και οι εργαζόμενοί τους βιώνουν ένα βασανιστικό τέλος εποχής. Εξαιτίας της τεχνολογίας, εξαιτίας των λαθών των εκδοτών και των ίδιων των δημοσιογράφων, διαφορετικού τύπου του καθενός, και βεβαίως εξαιτίας της κρίσης, που έφερε αφενός οικονομική δυσπραγία στους αναγνώστες, αφετέρου τεράστια ανεργία και διαλυμένες εργασιακές σχέσεις στους ανθρώπους του Τύπου.

18/01/17

Ανεξαρτήτως των απόψεών του...

Ποια είναι τα κύρια σημεία του αφηγητή; Πρώτον, δεν φταίνε σε τίποτε το ΔΝΤ, ή ο Σόιμπλε, «ανεξαρτήτως των απόψεών του»! Απλώς τους δαιμονοποιεί ο Τσίπρας. Δεύτερον, ο Τσίπρας φταίει για όλα, ανεξαρτήτως των απόψεών του αυτός -ιδεοληψίες κ.λπ. Τρίτον, ότι έχει τις καλύτερες των αναμνήσεων από τη συνεργασία του με τον Βενιζέλο - αυτό δα έλειπε. Και τέταρτον, ότι όλα μέλι - γάλα με τον Κυριάκο, ο οποίος έχει αναλάβει τη συνέχεια του καλού αγώνα: να μας ξαναφέρει την ευδαιμονία του 2014.

Πρόκληση για όλους

Το "μέτωπο του Νότου" έχει αρχίσει να λαμβάνει με φιλόδοξο τρόπο σάρκα και οστά έπειτα από την πρωτοβουλία Τσίπρα για την ευρωμεσογειακή διάσκεψη και οι ηγέτες του Νότου θα συναντηθούν εκ νέου στη Λισσαβώνα στις 28 του μηνός. Η Γαλλία του προέδρου Ολάντ έχει διαφοροποιηθεί αισθητά από τις εμμονές του Βερολίνου και ο "γαλλογερμανικός άξονας" δεν υφίσταται.


Ραδιόφωνο