Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Φωνάζει ο κλέφτης

H κατάσταση είναι η εξής. Όλη την Κυριακή τη φάγαμε με την κουβέντα για τον Καλογρίτσα και την τηλεοπτική άδεια που δεν πήρε και τη λιβανέζικη εταιρεία και τέτοια. Άλλο θέμα δεν υπήρξε.

Αρμαγεδδών στην οικονομία και λίγα λέμε

Θυμάστε που η κυβέρνηση είχε εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες το πρόγραμμα «Συν-εργασία»; Αυτό που ο εργοδότης θα πλήρωνε το 50% του μισθού και μισό χρόνο εργασίας και το κράτος άλλο 30% με κοινοτικό χρήμα, ώστε να μην χαθούν θέσεις εργασίας;

Γλέντι γενικώς. Και ό,τι προλάβουμε.

  Υπάρχουν δύο τεράστια προβλήματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτή τη στιγμή. Το ένα είναι η κατάσταση στην οικονομία και την κοινωνία. Η κρίση είναι ήδη εδώ και τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά....

Μια φορά αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να πει τα πράγματα με το όνομα τους για τα ΜΜΕ κι ανάσανε όλος ο κόσμος

Το συμπέρασμα των τελευταίων ημερών είναι το εξής: μια φορά αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να πει τα πράγματα με το όνομά τους για τα ΜΜΕ και ανάσανε όλος ο κόσμος. Και απέκτησε ξαφνικά νόημα το να κάνεις αντιπολίτευση.

Το είδος της πληροφόρησης που παρέχουν αυτές τις ημέρες τα ΜΜΕ

  Το είδος της πληροφόρησης που παρέχουν αυτές τις ημέρες τα ΜΜΕ είναι μια εξαιρετική βάση συζήτησης για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Ν.Δ. είναι εξαιρετικά στριμωγμένη...

Ας πάρουμε μια συγκεκριμένη υπόθεση

  Ας πάρουμε μια συγκεκριμένη υπόθεση. Λίγο πριν την καραντίνα είχε συμβεί ένα πρωτοφανές επεισόδιο στον δρόμο, ανάμεσα σε έναν πολίτη και τους συνοδούς ενός υψηλού προσώπου. Το υψηλό πρόσωπο ήταν,...

Με τις μασέλες παρά πόδα

Τα πράγματα με την ύφεση και την ανεργία σκουραίνουν και οι μικρές επιχειρήσεις φωνάζουν. Και παράλληλα τα διάφορα σκάνδαλα που σκάνε με τις χρηματοδοτήσεις κολλητών δυσκολεύουν πολύ τη θέση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ορμπαν και ξερό ψωμί

Υπάρχουν πολλά σκαμπρόζικα θέματα επικαιρότητας να ασχοληθούμε, καθώς το αφήγημα του Μωυσέως ξεφτίζει μέρα με τη μέρα και συνεχίζουν να παριστάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν.

Ο Μητσοτάκης στους τσέους

Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που έδωσε προβολή στην ομιλία του Τσίπρα, τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ υποβάθμισαν όσο μπορούσαν περισσότερο την ομιλία Μητσοτάκη. Ο λόγος είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με το κυβερνητικό πρόγραμμα «Συν-Εργασία».

Μία ωραία ατμόσφαιρα…

  Μία ωραία ατμόσφαιρα… Ηταν εξαιρετική η λαμπρότητα με την οποία εγκαινιάστηκε η χειρότερη περίοδος στον τουρισμό από καταβολής τουρισμού. Αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε. Η εικόνα του Μητσοτάκη στο...

ΜΜΕ, φράγκα, θράσος

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Το 47% των πολιτών νιώθει απαισιόδοξο για το μέλλον. Το 37% δηλώνει ότι είναι χειρότερα σε σχέση με πέρσι. Και το 44% ίδια.

Α! Μια ύφεση!

Απλά πράγματα. Την περασμένη Πέμπτη ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2020 για την οικονομία. Και δείχνουν ότι η οικονομία είχε ύφεση 0,6%.

Με τα λεφτά των άλλων

Ας ανακεφαλαιώσουμε λίγο τα πράγματα, γιατί μέσα στον γενικό ενθουσιασμό για το πόσο καταπληκτικός πρωθυπουργός είναι η Μητσοτάκης οι πληροφορίες χάνονται.

Ο Τσίπρας η εστίαση και οι αστείοι

Ο Τσίπρας, λοιπόν, πήγε μια περιοδεία στην Καισαριανή και μίλησε με καταστηματάρχες της εστίασης. Φυσικά, πολύ λίγη συζήτηση έγινε γι’ αυτό στα κανάλια. Και κυρίως γι’ αυτά που του είπαν.

Θα φάνε και τα πόμολα!

Η ανάπτυξη όπως την εννοούν αυτοί έχει τρεις πυλώνες. Πρώτον τις φοροαπαλλαγές, δεύτερον την εξαφάνιση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και τρίτον την εργασιακή εξαθλίωση. Και δεν είναι ότι δεν μας το έχουν πει.

Λεφτοδεντρα

Τώρα που βγήκε η ιστορία της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης, ίσως πρέπει να μας εξηγήσει η Ν.Δ. κι αυτό με το «λεφτόδεντρο».

Συζητώντας για λεφτόδεντρα

Λοιπόν, υπάρχουν δύο πράγματα σε σχέση με την οικονομική κρίση της πανδημίας. Το ένα είναι αυτό που κάνει η κυβέρνηση. Το άλλο είναι αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι χαμηλοί τόνοι των πατριδοκάπηλων

Εντάξει, συζητήθηκε πολύ το θέμα του Έβρου, αλλά θα το πούμε και εδώ για να μην το κρατάμε μέσα μας. Η λογική των αριστερών δεν είναι λογική έξαλλου εθνοπατριωτισμού. Και σε καμιά περίπτωση δεν θεωρεί ότι το μόνο μέσον επίλυσης κρίσεων είναι τα F-16.

Πανδηmedia

Αν σήμερα είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς με τις ίδιες συνθήκες, θα βλέπαμε στα κανάλια μια χώρα που υποφέρει μετά την έξοδο από την καραντίνα.


Ραδιόφωνο