Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σιγά μην κάνουν διάλογο

Φυσικά, είναι ματαιοπονία να περιμένει κανείς σοβαρή συζήτηση από την κυβέρνηση της Ν.Δ. γύρω από τα προγράμματα διάσωσης.

Καπιταλιστές χαμηλών προσδοκιών

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο πρόεδρος του ΣΕΒ έχει μια εταιρεία κούριερ. Η εταιρεία αυτή καταγγέλθηκε από τον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου, γιατί εν μέσω κορωνοκρίσης αύξησε τα τιμολόγιά της κατά 20%.

Ε ρε και ναχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

«Μακάρι το 1/10 της υπευθυνότητας που επιδεικνύει η αντιπολίτευση να το είχατε επιδείξει και εσείς σε κρίσιμα θέματα» είπε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον Κ. Μητσοτάκη.

Όσο εμείς τους χειροκροτάμε

  Σταχυολογούμε από το χθεσινό φύλλο της "Αυγής" 1.4.20120, για να καταλάβουμε τι γίνεται γύρω μας όσο εμείς περιμένουμε να πάει 6 να δούμε τον γιατρό στην τηλεόραση.

Γλέζος

Ας μιλήσουμε λίγο για Ιστορία σήμερα. Δεν πειράζει. Θα έχουμε πολλές μέρες να μιλήσουμε για πολιτική.

Οι φίλοι της κυβέρνησης

Λοιπόν, 170.000 επιστήμονες επί 600 ευρώ μας κάνουν λίγο πάνω από 100 εκατομμύρια. 102, για την ακρίβεια. Αλλά δεν βαριέσαι. Ένα εκατομμύριο πάνω, ένα εκατομμύριο κάτω. Τα χρήματα αυτά θα δοθούν...

Λεφτοδεντρα υπάρχουν

Υπάρχει ένα κλάδος που θα βγει από την κρίση ακμαίος και θαλερός. Με άπειρη ανάπτυξη και κερδοφορία. Είναι ο κλάδος της ιδιωτικής Υγείας.

Πανδημία εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

Ας κοιτάξουμε λίγο πιο προσεκτικά τι γίνεται με την πανδημία του κορωνοϊού και την εργασία. Η εργασία, όπως όλοι ξέρουμε, είναι ένα προϊόν που βρίσκεται σε μόνιμη διατίμηση.


Ραδιόφωνο