Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πλήθος κόσμου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πτολεμαΐδα, με θέμα «Η Ελλάδα στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια» (Video)

Με ομιλητές την Σία Αναγνωστοπούλου και τον Κώστα Δουζίνα η Πολιτική Εκδήλωση στην Πτολεμαΐδα με θέμα «Η Ελλάδα στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια»,

Με μεγάλη επιτυχία, στην κατάμεστη αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαϊδας πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με ομιλήτες τη Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου και Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ,  Σία Αναγνωστοπούλου και τον Καθηγητή Νομικής του Πανεπιστημίου Birkbeck του Λονδίνου, Προέδρο του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Δουζίνα.

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, ευχαρίστησε τον υπέροχο δημοκρατικό κόσμο της δυτικής Μακεδονίας, που δεν ανέχεται τον ακραίο εθνικισμό και τον ρατσισμό.

Ολόκληρη δήλωση της Σ. Αναγνωστοπούλου:

Κι όμως στη δυτική Μακεδονία υπάρχει ένας υπέροχος δημοκρατικός κόσμος που δεν ανέχεται τον ακραίο εθνικισμό και τον ρατσισμό.
Μπράβο στη ΝΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ που τόλμησε και διοργάνωσε μια καταπληκτική εκδήλωση με πάρα πολύ κόσμο για την πολιτική της Ελλάδας στα Βαλκάνια και τη Συμφωνία των Πρεσπων.

Είμαι ευγνώμων που με κάλεσαν να μιλήσω, μαζί με τον σύντροφο Κώστα Δουζινα.

Δείτε όλα τα σχόλια