Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Κλιματική Κρίση και Τοπική Ανάπτυξη» στην Καλαμάτα

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στις 18.00 στο ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα - Οι τρεις βασικοί θεματικοί άξονες της συζήτησης είναι ο αγροδιατροφικός τομέας, ο τουρισμός και η αστική ανάπτυξη

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Κλιματική Κρίση και Τοπική Ανάπτυξη» οργανώνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και εκπρόσωπος της κίνησης «ΚΟΣΜΟΣ» Πέτρος Κόκκαλης, σε συνεργασία με την δημοτική παράταξη Καλαμάτας «Ανοιχτός Δήμος» και την περιφερειακή παράταξη «Πράσινη Πελοπόννησος», την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στις 18.00 στο ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται στους τρόπους με τους οποίους η κλιματική κρίση μπορεί να επηρεάσει την οικονομία μιας παραθαλάσσιας πόλης, η οποία στηρίζεται στον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, όπως η Καλαμάτα, αλλά και στις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την τοπική ανάπτυξη.

Οι τρεις βασικοί θεματικοί άξονες είναι ο αγροδιατροφικός τομέας, ο τουρισμός και η αστική ανάπτυξη.

Ο Πέτρος Κόκκαλης θα μιλήσει για τις τελευταίες ευρωπαϊκές εξελίξεις στον αγροδιατροφικό τομέα, ενόψει της νέας ΚΑΠ και της διαμόρφωσης του Ευρωπαϊκού Πράσινου Συμβολαίου ( European Green Deal ), ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης θα τοποθετηθεί πάνω σε θέματα κλιματικής αλλαγής και εφαρμοσμένων πολιτικών.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κατάντια για μια παραγραφή

Η κωμωδία που ανεβάζουν στην Προανακριτική η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. συνεχίστηκε και χθες. Το υπόμνημα που είχε καταθέσει ο εισαγγελέας Αγγελής από τις 6 Δεκεμβρίου διέρρευσε σε ιστοσελίδες πριν δοθεί στα ίδια τα μέλη της Επιτροπής. Και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων έδωσε και πήρε.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο