Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκδήλωση με τον Δ. Τζανακόπουλο στο Ηράκλειο για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων

Σήμερα η εκδήλωση στο Ηράκλειο με θέμα την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο Ξενοδοχείο Ατλαντίς

Εκδήλωση με θέμα την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο Ξενοδοχείο Ατλαντίς (αίθουσα Μίνωος).

Ομιλητές θα είναι ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Σπύρος Δανέλλης και ο Γιάννης Ραγκούσης πρώην υπουργός.

Την εκδήλωση την οποία διοργανώνει η «Πρωτοβουλία Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων» θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βασιλάκης.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και περισσότερο απαιτητό να προχωρήσει η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποτελώντας ανάχωμα στην αυξανόμενη άνοδο της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς και ενίσχυσης ακραίως εθνικιστικών θέσεων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Χάος

Τώρα δεν υπάρχουν οι δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για μηδενική ανοχή στην ανομία και πάταξη των «μπαχαλάκηδων». Τώρα δεν υπάρχει πουθενά ο Μ. Βορίδης να μας εξηγήσει «γλυκά» ότι η επιβολή της νομιμότητας χρειάζεται εξαναγκασμό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις