Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Εκδήλωση την Κυριακή στο Μέγαρο / Εκδήλωση την Κυριακή στο Μέγαρο: "Το στοίχημα της συμφωνίας των Πρεσπών"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκδήλωση την Κυριακή στο Μέγαρο / Εκδήλωση την Κυριακή στο Μέγαρο: "Το στοίχημα της συμφωνίας των Πρεσπών"

Εκδήλωση με μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 17.00 στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα "Το στοίχημα της συμφωνίας των Πρεσπών", την ώρα δηλαδή που η Βουλή της ΠΓΔΜ θα έχει ολοκληρώσει τη συνταγματική διαδικασία για την κύρωση της συμφωνίας.

Στη συζήτηση, που χωρίζεται σε δύο κύκλους και στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συμμετέχουν: Στον πρώτο κύκλο, από τις 17.00 έως τις 18.30, ο Αντώνης Λιάκος, ιστορικός στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος Μαραντζίδης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο Κωστής Παπαϊωάννου, τ. πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, και ο Μιχάλης Σταθόπουλος, επίτιμος καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών - ακαδημαϊκός. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαχαίρας.

Στον δεύτερο κύκλο, που ξεκινάει στις 18.30, συμμετέχουν οι: Σωτήρης Βαλντέν, διδάσκων στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών, Σπύρος Δανέλλης, βουλευτής Ποταμιού, Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νίκος Μπίστης, πρώην υπουργός, και Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL