Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Χρ.Γιαννούλης: Για εμάς η αλληλεγγύη είναι εσωτερική και πολιτική ανάγκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ.Γιαννούλης: Για εμάς η αλληλεγγύη είναι εσωτερική και πολιτική ανάγκη

Τη Θετική Φωνή Θεσσαλονίκης, παράρτημα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο ίδιος ενημερώθηκε για τη δράση της δομής στην προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών και στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS, καθώς και στον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων του στη χώρα μας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΜΚΟ PRAKSIS στη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης, με στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και την υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.

«Στο δικό μας κόσμο η αλληλεγγύη και η στήριξη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη δεν είναι εργαλείο αλλά εσωτερική και πολιτική αξιακή ανάγκη. Στη Θετική Φωνή και την PRAKSIS δεν πήγαμε για να φωτογραφηθούμε αλλά για να "φωτογραφίσουμε" τις ανάγκες τους ώστε να ενταχθούν στα πρώτα μέτρα δράσης μας στην νέα περιφέρεια που χτίζεται με την ψήφο των πολιτών στις 2 Ιουνίου», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά».

«Τιμή μας που μας δέχτηκαν, καθήκον μας να τους βοηθήσουμε όπου και όπως μπορούμε» υπγοράμμισε ο ίδιος ολοκληρώνοντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL