Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
Ν. Μπελαβίλας: Καλώ τον πραγματικό δήμαρχο Πειραιά Β. Μαρινάκη σε ντιμπέιτ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Μπελαβίλας: Καλώ τον πραγματικό δήμαρχο Πειραιά Β. Μαρινάκη σε ντιμπέιτ (Video)

Ο Αλέξης Τσίπρας κατεβαίνει στον Πειραιά σε μια μάχη με την ολιγαρχία, απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας και κάλεσε τον «πραγματικό δήμαρχο Πειραιά» σε ντιμπέιτ αύριο στην ΕΡΤ.https://www.youtube.com/embed/J3J4CWZCIws

Όπως σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, περιμένει εδώ και δύο μήνες να βρει τον Γ.  Μώραλη σε ένα στούντιο, σε ένα πραγματικό ντιμπέιτ όπως έχει κάνει ο Κ. Μπακογιάννης με τον Ν. Ηλιόπουλο και τον Π. Γερουλάνο. «Ο Γιάννης Μώραλης πλέον κρύβεται, είναι η τρίτη φόρα που ακυρώνει ντιμπέιτ. Αύριο το πρωί έχουμε στην ΕΡΤ. Το προτείνω στα ίσια, όχι στον ίδιο αλλά στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχω την εντύπωση ότι απαγορεύει στον Γιάννη Μώραλη να βγει σε ντιμπέιτ. Βαγγέλη Μαρινάκη σε καλώ εσένα, που είσαι ο δήμαρχος στον Πειραιά να βγεις στην ΕΡΤ. Ασε τον Γιάννη στην ησυχία του, ταλαιπωρείται ήδη πολύ» ανέφερε ο Ν. Μπελαβίλας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά σημείωσε ότι εκτιμά τον Γ. Μώραλη, άλλωστε, σημείωσε, έχει συνεργαστεί μαζί του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ωστόσο τόνισε ότι είναι «πρωτοφανές στην ιστορία της Δημοκρατίας οι τόνοι σταυρωμένοι ψηφοδελτίων που βγαίνουν από το Καραϊσκάκη με σταυρό στον Μαρινάκη. Ο κάθε δημοτικός σύμβουλος είναι υποχρεωμένος να σταυρώνει πρώτα τον Μαρινάκη και μετά τον εαυτό του. Οι αφίσες στον Πειραιά δε δείχνουν τον δήμαρχο αλλά τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Φαντάζεστε στην Αθήνα να είχε γίνει αυτό; Φαντάζεστε ο κορυφαίος δημοτικός σύμβουλος του Μπακογιάννη να ήταν δύο ώρες χθες στον Alpha και να παριστάνει τον δήμαρχο – που είναι;» διερωτήθηκε ο Νίκος Μπελαβίλας και κάλεσε τον επιχειρηματία να «απαλλάξει από αυτό το δύσκολο παιχνίδι τον Γιάννη Μώραλη, να τον αφήσει ελεύθερο να πάει στο σπίτι του και να έρθει ο ίδιος αύριο στην ΕΡΤ. Σε καλώ Μαρινάκη να έρθεις στην ΕΡΤ, να μιλήσουμε στα ίσα ο υποψήφιος δήμαρχος με τον υποψήφιο δήμαρχο και να μας πεις τι θέλεις για τον Πειραιά». Ο Νίκος Μπελαβίλας ανέφερε ότι ο κόσμος της ΝΔ έχει εγκαταλείψει τον Β. Μαρινάκη, καθώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό βρίσκεται πια με τον γιατρό Νίκο Βλαχάκο.

«Ο Τσίπρας κατεβαίνει στον Πειραιά σε μια μάχη απέναντι στον Μαρινάκη»

«Με ξέρει ο κόσμος στον Πειραιά, με ξέρουν όσοι είναι στο Πανεπιστήμιο και οι φοιτητές μου και οι γονείς τους, με ξέρουν οι άνθρωποι που με βλέπουν εδώ και εννέα μήνες να διευθύνω τον Κρατικό Οργανισμό της Ανάπλασης, δεν με ήξερε ο ευρύς κόσμος αλλά πλέον μας έμαθε σιγά- σιγά. Όσοι μας βλέπουν, όσοι μας γνωρίζουν από το ευρύ λαϊκό ψηφοδέλτιό μας, καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά γι’ αυτό και μας ενισχύουν το τελευταίο χρονικό διάστημα και ανεβαίνουμε» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και συμπλήρωσε:

«Θα μας δουν και την Κυριακή το βράδυ στην μεγάλη εκδήλωση του Ρολογιού στον Πειραιά, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης κατεβαίνει στον Πειραιά όχι τυχαία αλλά για να δώσει το συμβολισμό του τι μάχη δίνεται στον Πειραιά απέναντι στην ολιγαρχία, όχι απέναντι στον Κ. Μητσοτάκη, όχι απέναντι στη Φ. Γεννηματά, αλλά απέναντι στον Μαρινάκη. Η μάχη στον Πειραιά γίνεται απέναντι στον Μαρινάκη που επιχειρεί να καθορίσει τι θα κάνει και ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά. Αυτή είναι η τραγωδία. Έχουμε πάρει απόφαση αυτό το πράγμα να το ξηλώσουμε από εκεί που γεννήθηκε, στον Πειραιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL