Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περιφέρεια Αττικής: Αποκατάσταση δικτύου πυρασφάλειας σε κτίριο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και «είναι αναγκαίο καθώς το συγκεκριμένο κτίριο γειτνιάζει με την Ανώτερη Δραματική Σχολή Θεάτρου του Δήμου»

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την επισκευή του κατεστραμμένου δικτύου πυρασφάλειας σε κτίριο του πρώην εργοστασίου ‘ΒΙΟΧΡΩΜ’, ιδιοκτησίας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης.

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και «είναι αναγκαίο καθώς το συγκεκριμένο κτίριο γειτνιάζει με την Ανώτερη Δραματική Σχολή Θεάτρου του Δήμου, η οποία είναι αναγνωρισμένη από το υπουργείο Πολιτισμού».

Το υπάρχον δίκτυο πυρασφάλειας του κτιρίου είναι κατεστραμμένο και πεπαλαιωμένο, χωρίς να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας.

Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και την τοποθέτηση συστήματος πυρόσβεσης και πυρανίχνευσης στο ισόγειο κτίριο - αποθήκη, συνολικής επιφάνειας 3.432 τ.μ. που βρίσκεται στον χώρο του πρώην εργοστασίου επί της Ελευθερίου Βενιζέλου.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απόψε στο Σύνταγμα

Σήμερα η Αριστερά και ο δημοκρατικός κόσμος θα στείλουν ένα μεγάλο μήνυμα από την πλατεία Συντάγματος. Ένα μήνυμα συσπείρωσης και αγώνα για την Ελλάδα των πολλών. Για την Ελλάδα της δημοκρατίας, της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο