Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αναβαθμίζεται το παραλιακό μέτωπο της Αγίας Πελαγίας στα Κύθηρα

Το έργο έχει προϋπολογισμό 100.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής

Ακόμα ένα έργο για τη βελτίωση των υποδομών και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στα Κύθηρα, προωθούν η Περιφέρεια Αττικής και ο δήμος Κυθήρων.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης υπέγραψαν την Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Κατασκευή Αναπλάσεων και Συμπληρωματικών Εργασιών Οδικού Δικτύου Νήσου Κυθήρων». Το έργο έχει προϋπολογισμό 100.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, ενώ θα δημοπρατηθεί από τον δήμο Κυθήρων.

Ειδικότερα, προβλέπεται η ανακατασκευή και ανάπλαση του ‘τοιχίου’ στην παραλιακή οδό της Αγίας Πελαγίας, το οποίο παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του τουριστικού οικισμού, είναι παραμελημένο επί σειρά ετών, εγκυμονώντας κινδύνους για τους διερχόμενους πολίτες. Με το έργο αυτό, θα γίνει πλήρης ανάπλαση και αναβάθμιση της περιοχής, τόσο αισθητικά όσο και σε επίπεδο ασφάλειας των πολιτών.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ψήφος των αποδήμων

Από τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του Τ. Θεοδωρικάκου για «το δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων σε όλη τη Γη» και τους πύρινους λόγους του Μητσοτάκη στην Αστόρια («το 2023 θα ψηφίσετε από τον τόπο διαμονής σας») μέχρι τις συνεχείς αναδιπλώσεις,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο