Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.2°C
2 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
8.1°C13.2°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.0°C13.8°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.8°C
2 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.2°C
0 BF 87%
Με τον Δ. Αρκούδη για μια "Καλαμαριά αλλιώς!"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με τον Δ. Αρκούδη για μια "Καλαμαριά αλλιώς!"

Θεσσαλονίκη. Ο 30χρονος δικηγόρος Δημήτρης Αρκούδης θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, με τον νέο συνδυασμό «Καλαμαριά αλλιώς! Δημιουργούμε το μέλλον», στον οποίο συμμετέχει και ο βασικός πυρήνας της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς (ΡΕΚΚ) και στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην προχθεσινή γενική συνέλευση της ΡΕΚΚ, που έγινε σε ενωτικό κλίμα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μανόλης Λαμτζίδης εισηγήθηκε την εκλογή ως επικεφαλής του Δημήτρη Αρκούδη, νέου δικηγόρου, τονίζοντας ότι μπορεί «να ηγηθεί ενός νέου σχήματος, να οδηγήσει σε μια νέα αρχή, να εγγυηθεί εσωτερικές δημοκρατικές , συλλογικές λειτουργίες και να αλλάξει τον συσχετισμό δυνάμεων σε τοπικό επίπεδο προς την κατεύθυνση της περισσότερης δημοκρατίας, της μεγαλύτερης συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και της διεκδίκησης και αξιοποίησης των δημόσιων χώρων». Τα μέλη της παράταξης υπερψήφισαν την πρόταση, ενώ αποφασίστηκε ότι το νέο αυτοδιοικητικό σχήμα θα ονομάζεται «Καλαμαριά αλλιώς! Δημιουργούμε το μέλλον».

«Μεγάλη είναι η ευθύνη να αναλάβω επικεφαλής αυτού του νέου εγχειρήματος ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Επιδιώκουμε να αλλάξουμε την παλιά αντίληψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να δώσουμε ζωή στα όνειρά μας για την Καλαμαριά...» τόνισε μετά την εκλογή του ο Δημήτρης Αρκούδης ευχαριστώντας όλους και όλες για τη στήριξη που του παρείχαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL