Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Ηλιόπουλος: Χωρίς τη στήριξη των εργαζόμενων ο δήμος δεν γίνεται να προχωρήσει

Υποστελέχωση των τμημάτων των υπηρεσιών του δήμου και συχνές αυθαίρετες αλλαγές στο οργανόγραμμα, κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το ήδη απαιτητικό έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας, ανέφερανεργαζόμενοι στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Νάσο Ηλιόπουλο,κατά την επίσκεψη του, στην Κεντρική Διεύθυνση των Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε τον καταλυτικό ρόλο των εργαζόμενων στο έργο του δήμου, σημειώνοντας πως «χωρίς τη στήριξη των εργαζόμενων, ο δήμος δεν γίνεται να προχωρήσει ούτε ένα βήμα μπροστά».

Ακόμη, τόνισε πως ήρθε για να μείνει και τους ενημέρωσε για τις θέσεις της «Ανοιχτής Πόλης».

Ο Ν.Ηλιόπουλος, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του δήμου (ΣΕΔΑ), Βασίλη Πολυμερόπουλο και με μέλη της διοίκησης του σωματείου καθώς και με τους εργαζόμενους των διοικητικών υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτίριο.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δεκαπέντε μέρες

Μένουν ακριβώς δεκαπέντε μέρες για να μιλήσουμε στον κόσμο. Για να παρουσιάσουμε τον απολογισμό μας, ένα έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε κλίμα σκληρής διαπραγμάτευσης, συγκρούσεων και ασφυκτικών περιορισμών και στη συνέχεια σχεδιάστηκε με κριτήριο τις ανάγκες των πολλών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο