Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Και το όνομα αυτής, "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Και το όνομα αυτής, "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία"

Με την "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" θα δώσει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας, ο οποίος παρουσίασε το όνομα της παράταξης αλλά και το κείμενο αρχών την Κυριακή το πρωί σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, πολιτικούς από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι βουλευτές του σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όπως η Χρύσα Μανωλιά, και ο πρώην περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, ενεργοί πολίτες με διαφορετικές πολιτικές προελεύσεις άκουσαν από τον άριστο γνώστη των περιφερειακών θεμάτων Κώστα Κατσιμίγα να ξεδιπλώνει τις σκέψεις του για τον τρόπο που θα μπορέσει να ξεκολλήσει η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από την υστέρηση που την έχει οδηγήσει η σημερινή διοίκηση Μέτιου.

Ο "Ιταλός", δεδομένου ότι σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Ιταλία, απέδειξε αυτό που είναι κοινό μυστικό στην Περιφέρεια, ότι είναι ο καλύτερος γνώστης των ζητημάτων της δεδομένου ότι έχει υπηρετήσει χρόνια και στον πρώτο βαθμό και στον δεύτερο, αλλά υπήρξε και εκτελεστικός γραμματέας στην πρώτη εφαρμογή της αιρετής Περιφέρειας. Αναφέρθηκε στα μεγάλα πλεονεκτήματα της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που ουσιαστικά βρίσκονται εν υπνώσει εξαιτίας της ανεπαρκούς διοίκησης Μέτιου, και πώς αυτά μπορούν να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά για την ευημερία των πολιτών της Περιφέρειας.

Αυτό που έγινε σαφές την Κυριακή είναι ότι κατεβαίνει ένα σχήμα που έχει τον τρόπο και τους ανθρώπους να ξεκολλήσουν το κάρο.


Σταμάτης Σακελλίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL