Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Ρ.Δούρου: Η διεκδίκηση σοβαρής λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου δεν είναι αδιαφορία για τον κορωνοϊό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρ.Δούρου: Η διεκδίκηση σοβαρής λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου δεν είναι αδιαφορία για τον κορωνοϊό

Αυστηρή προειδοποίηση να μην εμφανίζεται τεχνηέντως το αίτημα για σοβαρή λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου ως δήθεν αδιαφορία για τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας, απηύθυνε η επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής», Ρένα Δούρου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος με τηλεδιάσκεψη. 

«Είναι απαράδεκτο κάποιοι να  προσπαθούν να παρουσιάσουν το γεγονός ότι διεκδικούμε σοβαρή λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, ως αδιαφορία για την αντιμετώπιση της πανδημίας», δήωλσε χαρακτηριστικά η ίδια, προσθέτοντας ότι «σε αντίθεση με άλλες παρατάξεις, η "Δύναμη Ζωής" δεν συγχέει τα μέτρα πρόληψης κατά του ιού, με την αξιόπιστη λειτουργία του Συμβουλίου».

Παράλληλα, η επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής» πρότεινε να καταθέσουν όλες οι παρατάξεις τις προτάσεις τους προκειμένου να μπει τέλος στη σημερινή, εκφυλιστική διαδικασία των συνεδριάσεων του ΠΕ.ΣΥ, χωρίς ή με εκπρόθεσμες εισηγήσεις, με εισηγητές που δεν γνωρίζουν το θέμα τους, με εκτόξευση υβριστικών χαρακτηρισμών – γεγονότα που υποβαθμίζουν και απαξιώνουν το αντιπροσωπευτικό όργανο της Περιφέρειας Αττικής.

Παρεμβαίνοντας στη σχετική συζήτηση, η Ρένα Δούρου εξήγησε ότι από τη “σοβαρή λειτουργία του Συμβουλίου εξαρτάται η επίλυση σειράς προβλημάτων σχετικά με τη βελτίωση της καθημερινότητας 66 Δήμων της Αττικής» και προσέθεσε ότι η αποτελεσματική αντιμετώπιση και τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού «δεν μπορεί να είναι α λα καρτ», όπως διαπίστωσαν για παράδειγμα οι πολίτες στη διάρκεια πρόσφατης λαμπαδηδρομίας που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια και όπου δεν τηρούνταν τα μέτρα.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL