Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Την «απαράδεκτη συμπεριφορά» αντιδημάρχου στον Δήμο Αγ.Αναργύρων καταγγέλλει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Την «απαράδεκτη συμπεριφορά» αντιδημάρχου στον Δήμο Αγ.Αναργύρων καταγγέλλει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων πραγματοποίησαν σήμερα αντιπροσωπεία του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αγίων Αναργύρων καταγγέλοντας την «τρομοκρατία που προσπαθεί να ασκήσει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας στους εργαζόμενους αλλά και στη διοίκηση του σωματείου».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής «κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Δήμαρχο απαιτήσαμε να καταγγείλει την απαράδεκτη και χυδαία επίθεση, με εκφράσεις πεζοδρομίου, του αντιδημάρχου, προς τη πρόεδρο του Σωματείου και γγ του Συνδηκάτου την ώρα που ενημέρωνε τους συναδέλφους για το επαίσχυντο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφορά την απαγόρευση των διαδηλώσεων».

Παράλληλα, σημειώνεται ότι «ο αντιδήμαρχος έχει κάνει αναφορά σε εργαζόμενο της υπηρεσίας πρασίνου επειδή, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, "κάθονταν". Στην πραγματικότητα είχε νιώσει αδιαθεσία λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και της πάθησης που έχει. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιατρό Εργασίας, ο εργαζόμενος πρέπει άμεσα να αλλάξει ειδικότητα αλλά και θέση εργασίας».

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του «προσπάθησε να δικαιολογήσει τον αντιδήμαρχο όσο για την επίθεση προς την πρόεδρο, αποδίδοντας την  στην ένταση της στιγμής. Όσον αφορά την αναφορά δήλωσε ότι θα αποσυρθεί», σύμφωνα με το Συνδικάτο.

Τέλος, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλει την «απαράδεκτη στάση του αντιδημάρχου» καυ υπογραμμίζει ότι «είναι βαθιά γελασμένος αν νομίζει ότι με τέτοιες συμπεριφορές οι εργαζόμενοι τρομοκρατούνται. Αντιθέτως, τέτοιες συμπεριφορές μας "ατσαλώνουν" ακόμα περισσότερο».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL