Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Ήττα Πατούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο - Δεν πέρασε ο διορισμός που μεθόδευε
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ήττα Πατούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο - Δεν πέρασε ο διορισμός που μεθόδευε

Σύμφωνα με το ehnos.gr πρόκειται για μια ψυχολόγο, τη Σμαραγδή Χρηστάκη, η οποία προσελήφθη ως σύμβουλος στην Αντιπεριφερειάρχη Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Κατερίνα Αδαμοπούλου-Κουτσογιάννη.

Ο διορισμός της δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στις 29 Ιουνίου ενώ η ψυχολόγος είχε ήδη ζητήσει την εξαίρεσή της «προκειμένου να ασκεί ελευθέριο επάγγελμα παράλληλα με τα καθήκοντα της Επιστημονικής Συνεργάτιδας».

Το θέμα ήρθε εκτός ημερήσιας διάταξης με επείγουσα διαδικασία. Η παράταξη Πατούλη δέχθηκε τα πυρά σύσσωμης της αντιπολίτευσης, καθώς ο διορισμός της συγκεκριμένης συνεργάτιδος ήταν πολύ πρόσφατος και θα μπορούσε το θέμα της εξαίρεσης να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση.

Εκ μέρους της Δύναμης Ζωής με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου μίλησε η σύμβουλος Κατερίνα Λογοθέτη όπου και αναρωτήθηκε για το κατεπείγον του θέματος θυμίζοντας ότι η συγκεκριμένη ψυχολόγος εργαζόταν και στα προγράμματα ψυχολογικής στήριξης της Περιφέρειας την περίοδο της πανδημίας.

Ο επικεφαλής της Λαϊκης Συσπείρωσης Γιάννης Πρωτούλης θύμισε ότι η ίδια Ψυχολόγος εμφανιζόταν ως Σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε θέματα Ψυχικής Υγείας μιλώντας για διπλοθεσία σε περίοδο ανεργίας.

Εκ μέρους της παράταξης Σγουρού ο Δημήτρης Κατσικάρης μίλησε για απίστευτο φαινόμενο να προσλαμβάνεται ψυχολόγος σε θέματα Καινοτομίας ναι ανερωτήθηκε αν το περιφερειακό Συμβούλιο θα χρειαστεί ψυχίατρο.

Στην προσπάθεια να βοηθηθεί μια επιστήμων που ξεκίνησε την σταδιοδρομία της εργαζόμενη εθελοντικά στο πρόγραμμα ψυχικής στήριξης στη διάρκεια της πανδημίας απέδωσε την πρόταση της πλειοψηφίας ο Γιώργος Πατούλης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναρωτήθηκε: "να μην την βοηθήσουμε την κοπέλα;"

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL