Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.9°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.8°C18.0°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.6°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 71%
Ν.Ηλιόπουλος: Διώχνει ο Δήμος Αθηναίων ηλικιωμένους άστεγους από τη νέα δομή;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν.Ηλιόπουλος: Διώχνει ο Δήμος Αθηναίων ηλικιωμένους άστεγους από τη νέα δομή;

«Εδώ και μια εβδομάδα στην περιοχή του Αγ. Μάρκου ένα ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε στον δρόμο μετά από έξωση που τους έγινε. Αμέσως επικοινωνήσαμε με την Δημοτική Αρχή για να ενημερώσουμε και να ζητήσουμε την μεταφορά τους στο νέο πολυδύναμο κέντρο αστέγων», τονίζει ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στον πρσωπικό του λογαριασμό στο facebook σημειώνει ότι «τελικά, χθες το πρωί, οι δύο συμπολίτες μας είχαν ενημερωθεί επίσημα να πάνε στην δομή αστέγων. Εκεί όμως βρέθηκαν μπροστά σε μια σειρά από "γραφειοκρατικά κολλήματα" με αποτέλεσμα αντί να τους φιλοξενήσει η δομή να τους διώξουν. Ευτυχώς μετά από κινητοποίηση της γειτονιάς έχει βρεθεί ένας προσωρινός χώρος φιλοξενίας».

«Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής. Δεν πρέπει να αφήσουμε τέτοια περιστατικά να ακυρώσουν στην πράξη το πολύ σημαντικό βήμα που έκανε η πόλη μας, με την λειτουργία του πολυδύναμου κέντρου αστέγων» επισημαίνει ο Ν.Ηλιόπουλος.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL