Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Κοιτάμε μπροστά": Άμεση επίλυση της χρητοδότησης για "Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ"

Το οξύ πρόβλημα υποχρηματοδότησης του μοναδικού ξενώνα επείγουσας φιλοξενίας στη Βόρεια Ελλάδα το «Σπίτι της ΑΡΣΙΣ», θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ύστερα από πρόταση που κατέθεσε η παράταξη "Κοιτάμε Μπροστά"

Στόχος να βρεθεί άμεσα λύση, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ξενώνα.

"Θέλουμε να πιστεύουμε -μετά και τη σημερινή ομόφωνη απόφαση- ότι τόσο η διοίκηση της Περιφέρειας όσο και οι υπόλοιπες παρατάξεις θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων" τονίζει σε ανακοίνωση της η παράταξη "Κοιτάμε Μπροστά". "Αναμένουμε το ίδιο να πράξει και το υπουργείο Εργασίας"

"Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ" λειτουργεί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης από το 2007. Πρόκειται για μεικτό ξενώνα βραχείας και έκτακτης φιλοξενίας 23 παδιών και εφήβων, θυμάτων κακοποίησης, παραμέλησης, εμπορίας και διακίνησης.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις