Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με τρεις έδρες η Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία στην ΚΕΔΕ

EUROKINISSI

Ικανοποιητικό το αποτέλεσμα για την παράταξη "Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία", με επικεφαλής τον δήμαρχο Λαρισαίων, που κατηλθε με ενωτικό ψηφοδέλτιο υποστηριζόμενο και από την "Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία", η οποία πρόκειται στον ΣΥΡΙΖΑ. Η "Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία" παίρνει 3 έδρες σε σύνολο 31.

Ρεπορτάζ: Ηλέκτρα Βισκαδουράκη

Ικανοποιητικό το αποτέλεσμα για την παράταξη "Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία", με επικεφαλής τον δήμαρχο Λαρισαίων, που κατηλθε με ενωτικό ψηφοδέλτιο υποστηριζομενο και από την "Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία", η οποία πρόκειται στον ΣΥΡΙΖΑ. Η "Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία" παίρνει 3 έδρες σε σύνολο 31.

Συγκεκριμένα σε σύνολο 511 ψήφισαν των η παράταξη " Σύγχρονοι ισχυροί δήμοι", που κατηλθε με τον διαγκωνισμο των δημάρχων Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου και Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρο Κυριζογλου συγκέντρωσε 325 έδρες με 19 εδρες.

Η παράταξη "Αυτοδιοικητικο Κίνημα" έλαβε 91 ψήφους με 6 εδρεε. Τρίτη ήρθε η παράταξη "Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία" με 45 ψήφους με 3 εδρεε.

Ακολουθεί η παράταξη "Νέα Αυτοδιοίκηση" με επικεφαλής τον δήμαρχο Νίκαιας - ΑΓ. Ιωάννη Ρέντη με 33 ψήφους με 2 εδρες.

Δεκα ψηφους συγκέντρωσε η "Λαϊκή Συσπειρωση" και έξι η παράταξη "Συντονισμός Αιρετων", που πρόκειται στην Λαε και δεν εκλέγουν εκπρόσωπο.

Ακολουθεί η καταμέτρηση σταυρων για την ανάδειξη των 30 νέων μελών του ΔΣ της ΚΕΔΕ. Υπενθυμίζει ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιαννης συμμετέχει ex officio.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ξέρουν μόνο να γκρεμίζουν

Να γκρεμίζεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να χτίσεις. Ως αξιωματική αντιπολίτευση, η Ν.Δ. επιδόθηκε συστηματικά σε μια χυδαία επιχείρηση κατεδάφισης όλων των κόπων του ελληνικού λαού, αυτών που επέτρεψαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις