Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Για δεύτερη φορά επιχειρείται έξωση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

«Πολύ σύντομα θα έρθει η απάντηση μας, η οποία θα έχει μορφή κλιμάκωσης και κινητοποίησης της κοινωνίας», επισημαίνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού-ΜΚΙΕ

Σε ανάρτηση στα social media, αναφέρεται «Και 2η επιστολή μέσα σε λίγες μέρες από την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού-ΜΚΙΕ, όπου πλέον γίνεται γνωστό ότι πρέπει να έχουμε εγκαταλείψει το χώρο του ιατρείου μέχρι τις 15/03/2020.

Όπως υπογραμμίζεται «Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι για να φύγουμε πρέπει να μας έχουν βρει (εκείνοι) τον ανάλογο χώρο στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ αλλιώς πολύ απλά θα πετάξουν στον δρόμο 115 εθελοντές, δεκάδες χιλιάδες κουτιά φαρμάκων, ιατρικό και οδοντιατρικό εξοπλισμό μεγάλης αξίας, παιδικά και βρεφικά γάλατα και άλλα πολλά.»  

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις