Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανοιχτή Πόλη : Χιλιάδες παιδιά χωρίς σχολικά γεύματα

"Θεωρούμε εξαιρετικά απογοητευτικό τόσα παιδιά να στερούνται τις ωφέλειες ενός προγράμματος που έχει σκοπό να αναβαθμίσει τις σχολικές κοινότητες και να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητας σε αυτές", απαντά σε ανακοίνωση της η Δημοτική Παράταξη "Ανοιχτή Πόλη"

Περισσότεροι από οχτώ χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες στα σχολεία της 2ης, 3ης και 4ης κοινότητας του Δήμου Αθηναίων δεν λαμβάνουν σχολικά γεύματα από την αρχή της τρέχουσας σχολικής περιόδου, σύμφωνα με την "Ανοιχτή Πόλη".

Ως Ανοιχτή Πόλη "θεωρούμε εξαιρετικά απογοητευτικό τόσα παιδιά να στερούνται τις ωφέλειες ενός προγράμματος που έχει σκοπό να αναβαθμίσει τις σχολικές κοινότητες και να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητας σε αυτές".

Η δημοτική αρχή οφείλει να εξηγήσει γιατί εδώ και τόσους μήνες παρατείνεται αυτή η κατάσταση και κυρίως να δεσμευτεί για τις ενέργειες με τις οποίες θα μεριμνήσει, ώστε να αντιμετωπιστούν τα όποια εμπόδια έχουν προκαλέσει αυτό το σοβαρό πρόβλημα.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις