Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΝΥ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση

Με αφορμή την αυριανή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, η Αριστερή Κίνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην άσκηση πολιτικής λιτότητας, την καταστολή και την υπόθαλψη της νεο-ναζιστικής Χρυσής Αυγής από την ελληνική κυβέρν

Με αφορμή την αυριανή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, η Αριστερή Κίνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην άσκηση πολιτικής λιτότητας, την καταστολή και την υπόθαλψη της νεο-ναζιστικής Χρυσής Αυγής από την ελληνική κυβέρνηση.

Σημείο συγκέντρωσης έχει ορισθεί το Πάρκο Ειρήνης, στο Μανχάταν και ώρα 16:30-18:00.

Ακολουθεί το κάλεσμα όπως κυκλοφορεί στο facebook, μεταφρασμένο στα ελληνικά:

"Ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντιέται με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, την Παρασκευή, 9 Αυγούστου.

Σας καλούμε σε συμμετοχή στη διαμαρτυρία μας ενάντια στην κτηνώδη λιτότητα, την καταστολή και την υπόθαλψη της νεο-ναζιστικής Χρυσής Αυγής, που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση.

Υπό την αιγίδα της Αριστερής Κίνησης Νέας Υόρκης (AKNY-Greece Solidarity Movement) και του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης.

Ελάτε μαζί μας και καλέστε και τους φίλους σας!

(Αν δεν βρίσκεστε στη ΝΥ, ενημερώστε τους φίλους σας που βρίσκονται εδώ.)"

Το κάλεσμα στα αγγλικά:

"42nd St. and First Ave., Manhattan (Peace Park, across from the UN)

Greek PM Antonis Samaras meets with UN Secy Gen Ban Ki-moon Friday Aug 9. Join our 4:30-6pm protest against the Greek government's brutal austerity, repression, and pandering to neo-Nazi Golden Dawn. Sponsored by AKNY-Greece Solidarity Movement and SYRIZA-NY. JOIN US AND INVITE YOUR FRIENDS! (if you aren't in NY, tell your friends who are.)"

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ξέρουν μόνο να γκρεμίζουν

Να γκρεμίζεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να χτίσεις. Ως αξιωματική αντιπολίτευση, η Ν.Δ. επιδόθηκε συστηματικά σε μια χυδαία επιχείρηση κατεδάφισης όλων των κόπων του ελληνικού λαού, αυτών που επέτρεψαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις