Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανακοίνωση για την ονοματολογία στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώσει, για άλλη μία φορά τους δημότες της Πάτρας και όσα ΜΜΕ δεν γνωρίζουν ακόμα ότι η πρόσφατη, αλλά και παλαιότερη, διακινούμενη ονοματολογία περί υποψηφίων δημάρχων δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώσει, για άλλη μία φορά τους δημότες της Πάτρας και όσα ΜΜΕ δεν γνωρίζουν ακόμα ότι η πρόσφατη, αλλά και παλαιότερη, διακινούμενη ονοματολογία περί υποψηφίων δημάρχων δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το μόνο που εξυπηρετεί είναι ο αποπροσανατολισμός από τα κύρια προβλήματα της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής και η ανάδειξη «σωτήρων» με έτοιμες, μαγικές λύσεις στο τσεπάκι.

Οι διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία προς την εκλογική αναμέτρηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, Α' και Β' βαθμού, θα ακολουθήσουν τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του κόμματος, που ψηφίστηκε στο πρόσφατο ιδρυτικό του Συνέδριο.

Σε αυτές θα συμμετέχουν ισότιμα όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όσοι δημότες θελήσουν να συγκροτήσουν από κοινού δημοτική κίνηση, η οποία θα πάρει και όλες τις σχετικές αποφάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αναλάβει πρωτοβουλίες απέναντι σε κανέναν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο