Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ευρωβαρόμετρο: Το 90% των Ελλήνων δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση

Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση, όπως προκύπτει από στοιχεία, που δημοσιοποιεί σήμερα το Ευρωβαρόμετρο, την ίδια στιγμή που τα 2/3 του πληθυσμού δηλώνουν απαισιοδοξία για το μέλλον τους...

Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση, όπως προκύπτει από στοιχεία, που δημοσιοποιεί σήμερα το Ευρωβαρόμετρο, την ίδια στιγμή που τα 2/3 του πληθυσμού δηλώνουν απαισιοδοξία για το μέλλον τους.
Συγκεκριμένα, το 90% των Ελλήνων τείνει να «μην εμπιστεύονται την κυβέρνηση» και ακολούθως το 68% θεωρεί ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη σε ό,τι αφορά τις αρνητικές επιπτώσεις της κρίσης στην αγορά εργασίας. Επίσης, το 58% οι Έλληνες εκτιμούν οτι η προσωπική επαγγελματική τους κατάσταση είναι κακή, ενώ σχετικά με τις προσδοκίες τους για τους επόμενους 12 μήνες, το 62% των Ελλήνων εκτιμά ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας θα επιδεινωθεί.
Επίσης, για τους Έλληνες τα δύο βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι η ανεργία (65%) και η οικονομική κατάσταση (49%).

 

Δείτε όλα τα σχόλια