Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έλενα Ακρίτα κατά ΔΤ - Σταματήστε την παράνομη προβολή του έργου μου

Άμεση ήταν η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα όταν το μεσημέρι της Παρασκευής είδε να προβάλετε από την συχνότητα της ΔΤ σε επανάληψη επεισόδιο από την εκπομπή της «Φώτα Πορείας».

Άμεση ήταν η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα όταν το μεσημέρι της Παρασκευής είδε να προβάλετε από την συχνότητα της ΔΤ σε επανάληψη επεισόδιο από την εκπομπή της «Φώτα Πορείας». Μέσω της προσωπικής της σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απείλησε με προσφυγή στην δικαιοσύνη αν συνεχιστεί η παράνομη προβολή του έργου της από την πειρατική συχνότητα.

Το μήνυμα της Έλενας Ακρίτα:


«Τώρα βλέπω την δημοσιογραφική εκπομπή μου "ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ" την ΔΤ ή όπως αλλιώς την λέτε! Ως εμπνεύστρια, δημιουργός και παρουσιάστρια ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΜΟΥ. Οταν τα "ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ" μετά την ΕΤ1 επαναπροβλήθηκαν στο Κανάλι της Βουλής, μου ζητήθηκε η άδεια την οποία έδωσα με χαρά - και εννοείται χωρίς να ζητήσω ούτε ένα ευρώ. Εδώ όμως δεν σας δίνω δίνω το δικαίωμα επαναπροβολής (όχι πως μου το ζητήσατε σε όλο αυτό το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν"). Σταματήστε, λοιπόν να προβάλλετε την εκπομπή χωρίς την άδεια μου! Αλλιώς η συνέχεια γνωστή, νόμιμα μέσα και τα συναφή. Κι είναι κρίμα όσα δε μας έφαγε ο Στουρνάρας, να μας τα φάνε οι δικηγόροι. Συνεννοηθήκαμε;»

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις