Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δύο δισ. για υποδομές και επιχειρηματικότητα

Ισχυρή ώθηση στην οικονομία αναμένεται να δώσουν προγράμματα συνολικού προϋπολογισμού άνω των δύο δισεκατομμυρίων ευρώ που ενεργοποιούνται εντός του 2016 από το ΕΣΠΑ, όπως ανακοίνωσε χθες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας...

Ισχυρή ώθηση στην οικονομία αναμένεται να δώσουν προγράμματα συνολικού προϋπολογισμού άνω των δύο δισεκατομμυρίων ευρώ που ενεργοποιούνται εντός του 2016 από το ΕΣΠΑ, όπως ανακοίνωσε χθες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας.

Συγκεκριμένα, τα 875,2 εκατ. αφορούν έργα υποδομών, τα 500 εκατ. "δράσεις" για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και τα υπόλοιπα 764 εκατ. προγράμματα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Στην προσπάθεια ανάπτυξης της οικονομίας σημαντική συμβολή αναμένεται να έχουν και τα 5 δισ. που θα διατεθούν για ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες, τα οποία θα εκταμιευθούν, όπως ανέφερε ο Γ. Σταθάκης, με την τυπική ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Δύο άμεσα και τρία μέχρι το τέλος του έτους.

 

 

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα θέματα στην έντυπη έκδοση της "Αυγής":

http://www.readpoint.com/avgi.aspx

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις