Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυβερνητική πηγή στην "Αυγή": Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο ενδιάμεσης συμφωνίας

Ανώτατη κυβερνητική πηγή μιλώντας στην "Αυγή online", διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο κατάληξης των διαπραγματεύσεων σε μια ενδιάμεση συμφωνία. Οι συζητήσεις εστιάζουν σε κείμενο όπου θα καταγράφεται μια κατ' αρχήν συμφωνία στο δρόμο προς την αξιολόγηση.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή μιλώντας στην "Αυγή online", διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο κατάληξης των διαπραγματεύσεων σε μια ενδιάμεση συμφωνία.

Μετά το κλείδωμα της συμφωνίας στο ασφαλιστικό, οι συζητήσεις του οικονομικού επιτελείου με τους θεσμούς εστιάζουν σε ένα κείμενο σε μορφή ανακοίνωσης όπου θα καταγράφεται μια κατ' αρχήν συμφωνία στο δρόμο προς την αξιολόγηση.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις ανέφερε ότι ένα πακέτο μέτρων που θα στηρίζεται μόνο σε φόρους οδηγεί σε ύφεση ενώ  η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, τόνισε την Τρίτη ότι χρειάζονται βαθιές μεταρρυθμίσεις.

Όσον αφορά το ασφαλιστικό, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως η πρόταση των θεσμών βρίσκεται πολύ κοντά στις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Πριν την έναρξη της σύσκεψης στο ξενοδοχείο Χίλτον προηγήθηκε δίωρη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με συμμετοχή ολόκληρου του οικονομικού επιτελείου και συνολικά 30 στελεχών.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Για τους πολύ λίγους

Η Νέα Δημοκρατία, ως δεξιό κόμμα, και η κυβέρνησή της δεν είναι υπέρ των επιχειρήσεων, όπως ψευδώς διατείνεται. Είναι υπέρ του κεφαλαίου, είναι δηλαδή υπέρ των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων και εναντίον των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και εναντίον των εργαζομένων

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις