Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυβερνητική πηγή στην "Αυγή": Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο ενδιάμεσης συμφωνίας

Ανώτατη κυβερνητική πηγή μιλώντας στην "Αυγή online", διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο κατάληξης των διαπραγματεύσεων σε μια ενδιάμεση συμφωνία. Οι συζητήσεις εστιάζουν σε κείμενο όπου θα καταγράφεται μια κατ' αρχήν συμφωνία στο δρόμο προς την αξιολόγηση.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή μιλώντας στην "Αυγή online", διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο κατάληξης των διαπραγματεύσεων σε μια ενδιάμεση συμφωνία.

Μετά το κλείδωμα της συμφωνίας στο ασφαλιστικό, οι συζητήσεις του οικονομικού επιτελείου με τους θεσμούς εστιάζουν σε ένα κείμενο σε μορφή ανακοίνωσης όπου θα καταγράφεται μια κατ' αρχήν συμφωνία στο δρόμο προς την αξιολόγηση.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις ανέφερε ότι ένα πακέτο μέτρων που θα στηρίζεται μόνο σε φόρους οδηγεί σε ύφεση ενώ  η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, τόνισε την Τρίτη ότι χρειάζονται βαθιές μεταρρυθμίσεις.

Όσον αφορά το ασφαλιστικό, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως η πρόταση των θεσμών βρίσκεται πολύ κοντά στις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Πριν την έναρξη της σύσκεψης στο ξενοδοχείο Χίλτον προηγήθηκε δίωρη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με συμμετοχή ολόκληρου του οικονομικού επιτελείου και συνολικά 30 στελεχών.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις