Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Δεν έχω εικόνα, το θέμα έκλεισε"

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Δύο και τρεις φορές ρώτησε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος των «Παραπολιτικών» τον Γιώργο Κουμουτσάκο αν τα τιμολόγια των φερόμενων ως εκβιαστών δημοσιογράφων έχουν πληρωθεί από τη Ν.Δ. ή όχι. Δύο και τρεις ρώτησε, αλλά πήρε την ίδια απάντηση: «....». Ωστόσο στην πραγματικότητα...

Δύο και τρεις φορές ρώτησε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος των «Παραπολιτικών» τον Γιώργο Κουμουτσάκο αν τα τιμολόγια των φερόμενων ως εκβιαστών δημοσιογράφων έχουν πληρωθεί από τη Ν.Δ. ή όχι. Δύο και τρεις ρώτησε, αλλά πήρε την ίδια απάντηση: «....».

Ωστόσο στην πραγματικότητα οι λέξεις που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο εκπρόσωπος Τύπου για την ανύπαρκτη απάντησή του ήταν το ίδιο αποκαλυπτικές. Αφού επέμεινε να ισχυρίζεται ότι η τρέχουσα διοίκηση της ΕΡΤ είναι αυτή που πρέπει να δώσει απαντήσεις (σ.σ.: τις έχει ήδη δώσει), υποστήριξε κατά λέξη, «ρωτάτε κάποιον άνθρωπο που δεν ήταν καν στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο» (2010 - 2012)... Από εκεί και πέρα, η Ν.Δ. άνοιξε τα οικονομικά της, έχει διαφάνεια στα οικονομικά της, στον τρόπο που θα τα διαχειριστεί, έχουμε περάσει σε άλλη περίοδο! Δεν υπάρχει καμία διάθεση να καλυφθεί τίποτα».

Αλλά και στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι, αν ζητήσουν από το λογιστήριο του κόμματος, ηγεσία και εκπρόσωπος Τύπου απάντηση για το αν έχουν πληρωθεί τα επίμαχα τιμολόγια, θα έχουν την απάντηση εντός πενταλέπτου, ο Γ. Κουμουτσάκος συνέχισε: «Εγώ σας είπα ότι δεν έχω εικόνα. Ακούω μάλιστα ότι κάποια από αυτά ή το σύνολο, δεν έχω εικόνα, είναι πιστωτικά, δεν έχουν πληρωθεί ποτέ. Επομένως για εμάς το θέμα έχει κλείσει».

Έτσι τα κλείνει τα θέματα η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη...

Ενώ, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το ότι ο νυν αρχηγός έχει πάρει στην πλάτη του εξ ολοκλήρου τις «αμαρτίες» του προκατόχου του, ο Γ. Κουμουτσάκος αποφάνθηκε, τέλος, ότι η Ελλάδα του 2014 δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή Ελλάδα.

Ν. ΠΑΠ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ξέρουν μόνο να γκρεμίζουν

Να γκρεμίζεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να χτίσεις. Ως αξιωματική αντιπολίτευση, η Ν.Δ. επιδόθηκε συστηματικά σε μια χυδαία επιχείρηση κατεδάφισης όλων των κόπων του ελληνικού λαού, αυτών που επέτρεψαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις