Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ετοιμάζεται νέο υποταμείο για κεφαλαιουχική στήριξη στις ΜμΕ

Τη δημιουργία ενός νέου υποταμείου στο IFG, το οποίο θα παρέχει κεφαλαιουχική (και όχι μόνο χρηματοδοτική) στήριξη στις μικρές και μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις, προανήγγειλε χθες ο κ. Κώστας Γαλιάτσος πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕΑΝ, μιλώντας στο συνέδριο που διοργάνωσε...

Τη δημιουργία ενός νέου υποταμείου στο IFG, το οποίο θα παρέχει κεφαλαιουχική (και όχι μόνο χρηματοδοτική) στήριξη στις μικρές και μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις, προανήγγειλε χθες ο κ. Κώστας Γαλιάτσος πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕΑΝ, μιλώντας στο συνέδριο που διοργάνωσε η A-Energy με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με θέμα «Χρηματοδότηση έργων και επενδύσεων: Η επόμενη μέρα».

Ο κ. Γαλιάτσος σημείωσε πως το 2015 ήταν ένα έτος πολύ σημαντικό για το ΕΤΕΑΝ, γιατί ενεργοποιήθηκε ένα νέο χρηματοδοτικό εργαλείο, το IFG, και συγκεκριμένα το πρώτο υποταμείο του, το δανειακό. Το IFG είναι ένα κοινό ταμείο του ΕΤΕΑΝ και της γερμανικής αναπτυξιακής τράπεζας KFW. Η μεγάλη σημασία του IFG είναι ότι μετέφερε νέους χρηματοδοτικούς πόρους και τεχνογνωσία από ένα εξειδικευμένο χρηματοδοτικό ίδρυμα (την KFW) στο ΕΤΕΑΝ και μέσω αυτού στην ελληνική οικονομία.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις