Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άλλο οι διεθνείς, άλλο οι δημόσιες σχέσεις

«Υπουργείο Εξωτερικών δεν υπάρχει. Είναι άλλη συζήτηση, αλλά είναι κάτι το απίστευτο ότι την ώρα που η χώρα περνά τη μεγαλύτερη κρίση δεν διαθέτει το βασικό της όπλο, που είναι το ΥΠΕΞ. Δεν υπάρχει!» τόνισε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη από τη συχνότητα του "Βήμα FM"..

«Υπουργείο Εξωτερικών δεν υπάρχει. Είναι άλλη συζήτηση, αλλά είναι κάτι το απίστευτο ότι την ώρα που η χώρα περνά τη μεγαλύτερη κρίση δεν διαθέτει το βασικό της όπλο, που είναι το ΥΠΕΞ. Δεν υπάρχει!» τόνισε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη από τη συχνότητα του "Βήμα FM". Την περασμένη εβδομάδα, το ΥΠΕΞ ανακάλεσε για διαβουλεύσεις μία πρέσβη, προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας κατά της Αυστρίας που διοργάνωσε μια εξωθεσμική διάσκεψη. Ο υπουργός και οι υφυπουργοί όργωναν την Ευρώπη για το προσφυγικο, ενώ ταυτόχρονα τρέχανε και πολλά άλλα ζητήματα. Το ΥΠΕΞ κινείται. Όχι όπως τότε, το 2009, μια περίοδο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, που κάποιοι είχαν μείνει... ακίνητοι, με αποτέλεσμα κάποιοι να διαφύγουν πριν τους προφτάσει η Δικαιοσύνη.

A.Γ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τα μπαζούκας του Μωυσέως

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που είχε εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες ο Κ. Μητσοτάκης στις 20 Μαΐου. Οι κυβερνητικές πηγές μιλούσαν τότε για πρόγραμμα «μπαζούκας», το οποίο θα περιλάμβανε όλα τα εργαλεία για τη στήριξη των κλάδων, την τόνωση της ρευστότητας και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο