Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άλλο οι διεθνείς, άλλο οι δημόσιες σχέσεις

«Υπουργείο Εξωτερικών δεν υπάρχει. Είναι άλλη συζήτηση, αλλά είναι κάτι το απίστευτο ότι την ώρα που η χώρα περνά τη μεγαλύτερη κρίση δεν διαθέτει το βασικό της όπλο, που είναι το ΥΠΕΞ. Δεν υπάρχει!» τόνισε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη από τη συχνότητα του "Βήμα FM"..

«Υπουργείο Εξωτερικών δεν υπάρχει. Είναι άλλη συζήτηση, αλλά είναι κάτι το απίστευτο ότι την ώρα που η χώρα περνά τη μεγαλύτερη κρίση δεν διαθέτει το βασικό της όπλο, που είναι το ΥΠΕΞ. Δεν υπάρχει!» τόνισε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη από τη συχνότητα του "Βήμα FM". Την περασμένη εβδομάδα, το ΥΠΕΞ ανακάλεσε για διαβουλεύσεις μία πρέσβη, προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας κατά της Αυστρίας που διοργάνωσε μια εξωθεσμική διάσκεψη. Ο υπουργός και οι υφυπουργοί όργωναν την Ευρώπη για το προσφυγικο, ενώ ταυτόχρονα τρέχανε και πολλά άλλα ζητήματα. Το ΥΠΕΞ κινείται. Όχι όπως τότε, το 2009, μια περίοδο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, που κάποιοι είχαν μείνει... ακίνητοι, με αποτέλεσμα κάποιοι να διαφύγουν πριν τους προφτάσει η Δικαιοσύνη.

A.Γ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τα ψέματα κάποτε τελειώνουν

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμπλήρωσε 100 μέρες. Ο απολογισμός είναι μια πολιτική fast track, που έχει στόχο βασικά τρεις στόχους. Την παλινόρθωση του παλαιοκομματισμού, την εξυπηρέτηση κάθε είδους συμφερόντων και την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο