Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περιφέρεια Αττικής προς Ντ. Μπακογιάννη: Ας μας υποδείξει μια Περιφέρεια που "λάμπει" δια των παρεμβάσεων στο προσφυγικό

Απάντηση στο σχόλιο της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη, πως η Περιφέρεια Αττικής είναι ουσιαστικά απούσα στην προσφυγική κρίση, εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου...

Απάντηση στο σχόλιο της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη, πως η Περιφέρεια Αττικής είναι ουσιαστικά απούσα στην προσφυγική κρίση, εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου.

Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε τη δήλωση της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με δήθεν «απουσία» της Περιφέρειας Αττικής από την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Η δήλωση αυτή μαρτυρά ασύγγνωστη άγνοια, προερχόμενη μάλιστα από μία πολιτικό που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση της Δημάρχου Αθηναίων.

Η Περιφέρεια Αττικής από την πρώτη στιγμή ενήργησε στα όρια των αρμοδιοτήτων της, δίνοντας προτεραιότητα στην άσκηση υπεύθυνης πολιτικής απέναντι σε ένα ζήτημα εθνικής σημασίας – ενδεικτικά, αναφέρουμε τη συνδρομή της Περιφέρειας στον Ελαιώνα, στο Ελληνικό, στο Παλαί, στο λιμάνι του Πειραιά, στα διεθνή fora, κ.α..

Ας μας υποδείξει η κυρία Μπακογιάννη μία άλλη Περιφέρεια της χώρας που «λάμπει» δια των παρεμβάσεων στο προσφυγικό / μεταναστευτικό.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις