Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Άγρια ενδιαιτήματα» στο Green Park

Ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Nova Melancholia», σκηνοθέτης, θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος και ποιητής, ο Μανώλης Τσίπος παρουσιάζει τη νέα ποιητική του συλλογή «Άγρια ενδιαιτήματα» (εκδόσεις Γαβριηλίδης, 2016), στις 6 μ.μ., στο Green Park, Μαυρομματαίων 22...

Ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Nova Melancholia», σκηνοθέτης, θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος και ποιητής, ο Μανώλης Τσίπος παρουσιάζει τη νέα ποιητική του συλλογή «Άγρια ενδιαιτήματα» (εκδόσεις Γαβριηλίδης, 2016), στις 6 μ.μ., στο Green Park, Μαυρομματαίων 22, στο Πεδίον του Άρεως. Πρόκειται για μια συλλογή ποιημάτων η οποία συνοδεύεται από σχέδια των Ηλία Καφούρου, Ντόρας Οικονόμου, Μαρίας Λάλου, Βασίλη Νούλα, Σοφίας Σιμάκη, Πέτρου Μώρη, Κώστα Τζημούλη, Μυρτώς Ξανθοπούλου, Αναστασίας Δούκα και Αντώνη Βάθη.

Η ομαδική έκθεση «Άγρια ενδιαιτήματα» θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, στο Green Park (καθημερινά 6-9 μ.μ.). Για το βιβλίο θα κάνει μία σύντομη τοποθέτηση ο θεατρολόγος και επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών Γιώργος Σαμπατακάκης.

Απόφοιτος του DasArts (Master of Theatre, Σχολή Καλών Τεχνών του Άμστερνταμ), ο Μανώλης Τσίπος έχει ολοκληρώσει σπουδές σωματικού θεάτρου και έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Περιβαλλοντικές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Διδάσκει στο School of New Dance Development (Σχολή Καλών Τεχνών του Άμστερνταμ). Έχει βραβευτεί για τη συγγραφική του δραστηριότητα και το κείμενό του "Νεκρή φύση". Προς δόξα της πόλης έχει παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ της Αβινιόν το 2014.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι

Οι ανάγκες διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης δημιουργούν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα στο κυβερνητικό κόμμα, το οποίο προεκλογικά είχε δεσμευτεί απέναντι στην εκλογική του βάση με μια ακροδεξιά λαϊκιστική ρητορική.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο