Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνδιάσκεψη της "Kill TINA"

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, πραγματοποιήθηκε η πανελλαδική, ιδρυτική συνδιάσκεψη της “Kill TINA” (ΤΙΝΑ There Is No Alternative). Πρόκειται για νεολαιίστικη αριστερή οργάνωση η οποία αποτελείται, κυρίως, από μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν μετά την υπογραφή της συμφωνίας το καλοκαίρι...

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, πραγματοποιήθηκε η πανελλαδική, ιδρυτική συνδιάσκεψη της "Kill TINA" (ΤΙΝΑ There Is No Alternative). Πρόκειται για νεολαιίστικη αριστερή οργάνωση η οποία αποτελείται, κυρίως, από μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν μετά την υπογραφή της συμφωνίας το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, στη συνδιάσκεψη συνομολογήθηκε ότι "η υπόθεση της Αριστεράς και της κοινωνικής χειραφέτησης παραμένει ενεργή για ένα δυναμικό ανθρώπων που βρεθήκαμε από κοινού το προηγούμενο χρονικό διάστημα στους κοινωνικούς αγώνες, και όχι μόνο". Επίσης, στη συνδιάσκεψη εκλέχθηκε Πανελλαδικό Συντονιστικό που αποτελείται από τους: Λ. Αργυριάδου, Γ. Ασημακόπουλο, Σ. Γιαννόπουλο, Δ. Γραβάνη, Λ. Θεοδώρου, Γ. Θηβαίο, Ι. Καλαθά, Θ. Καπλάνη, Κ. Κολιαράκη, Δ. Κουτσουδάκη, Μ. Λινάρδο-Κατερίνη, Δ. Μαντζούκα, Α. Ματσούκα, Θ. Μενιδιάτη, Κ. Οικονόμου, Δ. Παπαζαχαρία, Μ. Σαλίβερου, Ν. Σταματελάτο, Μ. Σωτηροπούλου, Α. Τζήμα, Κ. Τσουκαλά, Σ. Τυροβολά, Α. Φάρα, Χ. Χρήστου, Ο. Χριστοδούλου.

Στελέχη της οργάνωσης ανέφεραν στην "Αυγή" ότι η "Kill TINA" "παρακολουθεί και συμμετέχει στη διαδικασία ανασύνθεσης της Αριστεράς σε αντικαπιταλιστική κατεύθυνση, βγάζοντας συμπεράσματα από τις αδυναμίες του παρελθόντος και τη χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό και δημιούργησαν μια "μεταβατική οργάνωση", η οποία δεν ταυτίζεται ούτε με τη "ΛΑΕ" ούτε με την "Πρωτοβουλία για τη Δικτύωση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς"".

Φ.Κ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ξέρουν ήδη ότι χάνουν

  Εχθές η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Ζαχαράκη έστειλε στο ΕΣΡ επιστολή, με την οποία επιχειρεί να μπλοκάρει τη μετάδοση της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή το βράδυ. Το τυπικό ζήτημα είναι ότι ο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο