Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θεσμική θωράκιση των προστατευομένων περιοχών

Τη διασφάλιση πόρων από το ΕΣΠΑ για την εκπόνηση των απαραίτητων περιβαλλοντικών μελετών σε όλες τις προστατευόμενες περιοχές, ώστε να θωρακιστούν θεσμικά με Προεδρικά Διατάγματα, οποία τα οριοθετούν τις περιοχές προστασίας και θα καθορίζουν τις επιτρεπόμενες χρήσεις...

Τη διασφάλιση πόρων από το ΕΣΠΑ για την εκπόνηση των απαραίτητων περιβαλλοντικών μελετών σε όλες τις προστατευόμενες περιοχές, ώστε να θωρακιστούν θεσμικά με Προεδρικά Διατάγματα, οποία τα οριοθετούν τις περιοχές προστασίας και θα καθορίζουν τις επιτρεπόμενες χρήσεις ανά ζώνη, ανακοίνωσε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Τσιρώνης κατά τα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης του φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού.

Το Κέντρο φιλοξενεί έκθεση που προσφέρει στον επισκέπτη, μέσα από φωτογραφικό υλικό, κινούμενη εικόνα, ταινίες και διαδραστικές εφαρμογές τη δυνατότητα να γνωρίσει τον πλούτο του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού αλλά και τα οφέλη και τις υπηρεσίες που αυτό παρέχει και θα λειτουργεί καθημερινά, 10.00 με 15.00.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο