Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παν. Κουρουμπλής: Να κάνουμε ό,τι δεν ολοκλήρωσαν ΕΑΜ και ΕΔΑ (video)

"Όταν η κοινωνία ζει φοβερό και τρομερό ολοκαύτωμα, είναι εύκολη η απάντηση για το ποιον ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε", σημείωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, διαφωνώντας με τον ΣΥΡΙΖΑ των μηχανισμών, όπως τον χαρακτήρισε, και των "χειροκροτητών". "Είναι η ώρα της Αριστεράς.

 

"Όταν η κοινωνία ζει φοβερό και τρομερό ολοκαύτωμα, είναι εύκολη η απάντηση για το ποιον ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε", σημείωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, διαφωνώντας με τον ΣΥΡΙΖΑ των μηχανισμών, όπως τον χαρακτήρισε, και των "χειροκροτητών".

"Είναι η ώρα της Αριστεράς. Η ώρα αυτού που δεν ολοκλήρωσε το ΕΑΜ ή η ΕΔΑ το '58" είπε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ τη μεγάλη αριστερή δημοκρατική παράταξη.

Επιπλέον σημείωσε τη "συνειδητή επιλογή" να συνεργαστεί το Ενωτικό Μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, δήλωσε πως "επειδή διακρίνω καχυποψία για όσους θέλουν να στρατευθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είμαι υποψήφιος για την Κ.Ε. Μπορώ να είμαι και στρατιώτης", συμπληρώνοντας πως "τους πολέμους τους κερδίζουν οι στρατιώτες", ενώ στήριξε την εκλογή του προέδρου από το Συνέδριο ώστε να περιβάλλεται με την εμπιστοσύνη του συνόλου του σώματος.

"Να βρούμε τον κοινό τόπο, να δυναμώσουμε την παράταξη, να δώσουμε ελπίδα στον λαό, προοπτική στον τόπο και να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες σε Ελλάδα και Ευρώπη", κατέληξε.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις