Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο υπουργείο Εργασίας μεταφέρονται οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί

Με νέα σκανδαλώδη εγκύκλιο, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας μεταφέρει τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς στο υπουργείο Εργασίας. Με τον τρόπο αυτό οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί εντάσσονται και...

Με νέα σκανδαλώδη εγκύκλιο, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας μεταφέρει τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς στο υπουργείο Εργασίας. Με τον τρόπο αυτό οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί εντάσσονται και επισήμως στο μνημονιακό εργατικό δίκαιο. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η ΟΙΕΛΕ, που με επιστολή της στον πρωθυπουργό και σε αρχηγούς πολιτικών κομμάτων ζητεί την απομάκρυνση του Κ. Αρβανιτόπουλου από τη θέση του υπουργού Παιδείας. Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, τόσο η απόφαση του υπουργού να καταργήσει τις πιο σημαντικές ειδικότητες από τη δημόσια τεχνική εκπαίδευση, όσο και η εγκύκλιος για τις εργασιακές σχέσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών αποτελούν πρωτοφανείς στα χρονικά της ελληνικής εκπαίδευσης πράξεις εκχώρησης δημόσιου αγαθού και χρηματοδότησης ιδιωτών με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, οι συνεχείς παρουσίες του Κ. Αρβανιτόπουλου σε πανηγυρικές εκδηλώσεις ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων κάνουν φανερό σε όλους τους Έλληνες ότι ο υπουργός Παιδείας δεν εξυπηρετεί τη δημόσια παιδεία. Οι πράξεις του ευνοούν ισχυρές συντεχνίες επιχειρηματιών εις βάρος των πολλών, των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις