Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Προθυμίες...

“Εγώ είμαι με τα συμφέροντα; Εγώ είμαι ο διαπλεκόμενος;” είχε διερωτηθεί ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γ. Κωνσταντάτος, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου συζητήθηκε το ζήτημα της αξιοποίησης του αεροδρομίου του Ελληνικού από τη Lamda Development συμφερόντων Λάτση...

"Εγώ είμαι με τα συμφέροντα; Εγώ είμαι ο διαπλεκόμενος;" είχε διερωτηθεί ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γ. Κωνσταντάτος, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου συζητήθηκε το ζήτημα της αξιοποίησης του αεροδρομίου του Ελληνικού από τη Lamda Development συμφερόντων Λάτση.

Η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκφράσει τη διαφωνία της με την αξιοποίηση του Ελληνικού διατηρώντας τη θέση για μετατροπή της έκτασης σε μητροπολιτικό πάρκο. Ο δήμαρχος, επιτιθέμενος στη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε αναφανδόν υπέρ της αξιοποίησης από τη Lamda Development λέγοντας πως "αν τον καλούσαν να διαχειριστεί την έκταση, ίσως να το έκανε και καλύτερα".

Πολλές φορές οι σχέσεις μεταξύ αιρετών και επιχειρηματιών δεν είναι τόσο εμφανείς. Ωστόσο, κατάπληξη προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης αναζητούσε χορηγό για επισκευή δημοτικού κτηρίου, η Lamda Έργα Ανάπτυξης Α.Ε. (100% θυγατρική της Lamda Development) ήταν πρόθυμη να αναλάβει το κόστος 26.998,50 ευρώ...

Η.Β.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις