Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπ. Ομπάμα: Και οι πρόσφυγες είναι θύματα των τρομοκρατών (βίντεο)

"Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι πρόσφυγες είναι θύματα των τρομοκρατών" επεσήμανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά τη διάρκεια της συνόδου των G20 στην Αττάλεια της Τουρκίας.

"Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι πρόσφυγες είναι θύματα των τρομοκρατών" επεσήμανε ο Μπαράκ Ομπάμα στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά τη διάρκεια της συνόδου των G20 στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε χαρακτηριστικά πως "το να κλείνεις την πόρτα κατάμουτρα στους πρόσφυγες έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεώδη των ΗΠΑ".

Τόνισε πως πλέον δεν υπάρχει ασφαλής τόπος για τα μέλη του ISIS, ενώ κάλεσε τους ηγέτες των κρατών να δέχονται πρόσφυγες από Συρία και Ιράκ, προσθέτοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει "με τον μέγιστο δυνατό έλεγχο και ταυτοποίηση των στοιχείων τους".

Σε σχέση με την πολιτική που θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ, ο Αμερικανός πρόεδρος κατέστησε σαφές πως δεν θα υπάρξει χερσαία επέμβαση: "Οι ΗΠΑ δεσμεύονται να συνεχίσουν την τρέχουσα στρατηγική ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος" δήλωσε.

 

Δείτε τη Συνέντευξη Τύπου

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χωρίς σχέδιο θα πνιγούμε όλοι

Τελικά τι είναι χειρότερο; Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από το... λεφτόδεντρο Πέτσα για να αποκρύψει οφθαλμοφανείς ευθύνες στη διαχείριση του κορωνοϊού, των πλημμυρών ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις