Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βουλή: 6.200 ευρώ για βουτήματα και κουραμπιέδες

Του κουραμπιέ και του... βουτήματος γίνεται αυτές τις μέρες στη Βουλή, καθώς αναρτήθηκαν δύο "γλυκύτατες" αποφάσεις του νέου γενικού γραμματέα του Κοινοβουλίου. Με την πρώτη απόφαση η Βουλή πληρώνει 6.030,94 για διάφορες εκδηλώσεις προσφοράς γευμάτων...

Του κουραμπιέ και του... βουτήματος γίνεται αυτές τις μέρες στη Βουλή, καθώς αναρτήθηκαν δύο "γλυκύτατες" αποφάσεις του νέου γενικού γραμματέα του Κοινοβουλίου.

Με την πρώτη απόφαση η Βουλή πληρώνει 6.030,94 για διάφορες εκδηλώσεις προσφοράς γευμάτων εργασίας και καφέ, νερού, τσαγιού και βουτημάτων που έγιναν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2015.

Την περίοδο εκείνη συνεδρίασε στη Βουλή η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.) και της προσφέρθηκαν γεύματα εργασίας, καφέδες, νερό, τσάι και βουτήματα. Συγκεκριμένα τα 6.000 ευρώ. αφορούν:

- τρία γεύματα εργασίας για την ΠαΔΕΕ,

- προσφορά καφέ, τσαγιού, νερού σε κανάτες και βουτημάτων για την ΠαΔΕΕ,

- προσφορά χυμού, νερού σε κανάτες, τσαγιού και αλμυρών στην εκδήλωση για τα 41 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας,

- προσφορά νερού - φυσικού χυμού στη συνάντηση της προέδρου της Βουλής με τον πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Ε, μετά από αυτό, το ότι πληρώθηκαν τώρα (δηλαδή τον Οκτώβριο) 169,5 ευρώ για γλυκίσματα (μελομακάρονα, κουραμπιέδες) στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σε εκδήλωση που έγινε τον Γενάρη του 2015, είναι απλώς μία μικρή γλυκιά... αμαρτία!

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια