Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Αποχωρήσεις από το Mega Την αποχώρηση από το Mega 5-6 δημοσιογράφων, οι οποίοι αρνούνται να συναινέσουν σε μείωση των αποδοχών τους, προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης του καναλιού για περικοπές μισθών 20% μεσοσταθμικά, προκειμένου να βοηθηθεί η εταιρεία στα οικονομικά προβλήματα...

Αποχωρήσεις από το Mega Την αποχώρηση από το Mega 5-6 δημοσιογράφων, οι οποίοι αρνούνται να συναινέσουν σε μείωση των αποδοχών τους, προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης του καναλιού για περικοπές μισθών 20% μεσοσταθμικά, προκειμένου να βοηθηθεί η εταιρεία στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πρόκειται για στελέχη που στελεχώνουν επί χρόνια τον ειδησεογραφικό τομέα, μεταξύ των οποίων ο Γ. Σαραντάκος, μετά από 25 χρόνια εργασίας στο κανάλι, ο Στρατής Αγγελής, προϊστάμενος του τμήματος διεθνών ειδήσεων, ο Στέλιος Παπαπέτρου, υπεύθυνος για το ρεπορτάζ Εργασίας και Ασφαλιστικό, κ.ά.

Αργία Χωρίς απογευματινές εφημερίδες την 28η Οκτωβρίου και χωρίς πρωινές εφημερίδες την επομένη. Ανήμερα της επετείου, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί θα εργαστούν όπως στις αργίες.

Με αγωγή για αποζημίωση ύψους 10 εκατ. ευρώ απαντά ο Δ. Γιαννακόπουλος στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ. Πάνο Καμμένο, μετά τα όσα κατήγγειλε εναντίον του στη Βουλή. Ο Δ. Γιαννακόπουλος χαρακτηρίζει τα όσα είπε ο κ. Καμμένος συκοφαντίες και "λάσπη στον ανεμιστήρα".

Δείτε όλα τα σχόλια