Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σήμερα κρίνεται η αίτηση αποφυλάκισης του Κ. Σακκά

Στο Εφετείο, όπου και θα συνεδριάσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, κρίνεται σήμερα η τύχη του αναρχικού Κώστα Σακκά, που συνεχίζει για 38η ημέρα την απεργία πείνας, ζητώντας την αποφυλάκισή του...

Στο Εφετείο, όπου και θα συνεδριάσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, κρίνεται σήμερα η τύχη του αναρχικού Κώστα Σακκά, που συνεχίζει για 38η ημέρα την απεργία πείνας, ζητώντας την αποφυλάκισή του μετά από δυόμισι χρόνια στη φυλακή χωρίς δίκη. Ο Κ. Σακκάς δεν θα είναι μόνος του. Στο πλευρό του, νοητά ή με φυσική παρουσία, θα βρίσκονται πάνω από 10.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει το κείμενο για την αποφυλάκισή του, φορείς και κοινωνικές οργανώσεις, ενώ δεκάδες άλλοι, πανεπιστημιακοί, νομικοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, δήλωσαν χθες ότι θα ξεκινήσουν από Δευτέρα απεργία πείνας αν απορριφθεί το αίτημα αποφυλάκισης ή αν αναβληθεί η συζήτηση. Η υπόθεση του Κ. Σακκά είναι υπόθεση δημοκρατίας.

Ολόκληρο το άρθρο στην έντυπη ΑΥΓΗ

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ο κοπανατζής Κ. Μητσοτάκης

Είναι τουλάχιστον παράξενο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας την κοπάνησε εχθές γρήγορα - γρήγορα από τη Βουλή προκειμένου να αποφύγει διάλογο πάνω στα εθνικά θέματα. Και όχι μόνο αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο