Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συρία: 370 νεκροί από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς

Η αεροπορική εκστρατεία της Ρωσίας στη Συρία έχει κοστίσει 370 ζωές, εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι ζωές αμάχων, στις τρεις εβδομάδες της διάρκειάς τους...

Η αεροπορική εκστρατεία της Ρωσίας στη Συρία έχει κοστίσει 370 ζωές, εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι ζωές αμάχων, στις τρεις εβδομάδες της διάρκειάς τους, ανέφερε την Τρίτη το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η μη κυβερνητική οργάνωση, με έδρα το Λονδίνο, η οποία στηρίζει τη συριακή αντιπολίτευση, αναφέρει ότι τουλάχιστον 127 άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων 36 παιδιών, έχουν χάσει τη ζωή τους από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς, οι οποίοι άρχισαν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Τα υπόλοιπα θύματα ήταν ένοπλοι, είτε της συριακής αντιπολίτευσης, είτε των τρομοκρατικών, τζιχαντιστικών οργανώσεων Μέτωπο Αλ Νούσρα (συριακό παρακλάδι της Αλ Κάιντα) και Ισλαμικό Κράτος.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις