Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εμμένει στην ποινικοποίηση της εισιτηριοδιαφυγής ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ (Video)

«Καταργήσαμε τους κεφαλοκυνηγούς και δεν γίνεται έλεγχος, αυτό πρέπει να αντικατασταθεί από κάτι» εμμένει στις προτάσεις του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΑΣΑ Γρ. Δημητριάδης που υποστήριξε χθες στην Βουλή, την αλλαγή του ποινικού κώδικα και την επαναφορά αυστηρότερων μέτρων για τη λαθρεπιβίβαση...

Κατερίνα Μπρέγιαννη

«Καταργήσαμε τους κεφαλοκυνηγούς και δεν γίνεται έλεγχος, αυτό πρέπει να αντικατασταθεί από κάτι» εμμένει στις προτάσεις του, ο πρόεδρος του Δ.Σ.  του ΟΑΣΑ Γρ. Δημητριάδης που υποστήριξε την αλλαγή του ποινικού κώδικα και την επαναφορά αυστηρότερων μέτρων για τη λαθρεπιβίβαση μετατρέποντάς την από πταίσμα σε πλημμέλημα.

Την ίδια ώρα διαβεβαίωνε από τα τηλεοπτικά κανάλια ότι  «δεν θέλει ούτε να συλλαμβάνεται κανείς ούτε να φυλακίζεται», χωρίς όμως να μας πει πως θα γίνεται αυτό αφού θα η εισιτηριοδιαφυγή θα πρόκειται για πλημέλλημα σύμφωνα με την πρότασή του κάτι που πρακτικά σημαίνει αυτόφωρο. Δήλωσε τέλος ότι είναι στην «απόλυτη διευκόλυνση του υπουργού για να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή».

Να σημειωθεί ότι χθες στη Βουλή, ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπρίτζης αντέδρασε έντονα στην πρόταση αυτή του προέδρου του ΟΑΣΑ λέγοντας στη Βουλή: «Μήπως να τους εκτελούμε κιόλας;» και αφήνοντας αιχμές εναντίον της διοίκησης του . Μάλιστα όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Δημητριάδης στο Mega, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία ο ίδιος με τον υπουργό.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς που ήταν στην πρωινή εκπομπή του Mega σχολιάζοντας το γεγονός τη μη αλλαγής των διοικήσεων στους φορείς του δημοσίου τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι, η Δημόσια Διοίκηση πρέπει να στοχεύει όπως είναι σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη να λειτουργεί ανεξάρτητα από την αλλαγή των κυβερνήσεων.

Ωστόσο σχολίασε ότι «αν υπάρχει δυσλειτουργία προφανώς και πρέπει να γίνει κάτι».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις