Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εμετικό κείμενο σε βάρος της μητέρας του Π. Φύσσα από χρυσαυγίτη πυρονόμο

Ένορκη Διοικητική εξέταση για χρυσαυγίτη πυρονόμο που ανήρτησε χυδαίο άρθρο για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα διέταξε το αρχηγείο της Πυροσβεστικής.

Ένορκη Διοικητική εξέταση για χρυσαυγίτη πυρονόμο που ανήρτησε χυδαίο άρθρο για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα διέταξε το αρχηγείο της Πυροσβεστικής.

Πρόκειται για τον Οδυσσέα Πατεράκη, γραμματέα της Τ.Ο. Ηρακλείου, ο οποίος είχε θέσει και υποψηφιότητα ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στη Κρήτη με το νεοναζιστικό μόρφωμα, ενώ στο παρελθόν είχε εκδώσει βιβλίο με τίτλο «το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» το οποίο προλόγιζε ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Το εμετικό άρθρο που χαρακτήριζε την Μάγδα Φύσσα ως «κυράτσα του πένθους», δημοσιεύτηκε την Τετάρτη σε ακροδεξιό ιστότοπο, για να «κατεβεί» αργότερα μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Για την υπόθεση του Πυρονόμου ενημερώθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και στη συνέχεια ο Αρχηγός του Σώματος Βασίλης Παπαγεωργίου διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης καθώς και στο Facebook ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε αναρτήσεις υμνώντας τον Χίτλερ.  

Στο πλαίσιο της έρευνας στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εξακριβώσουν εάν οι αναρτήσεις έχουν γίνει από τον αξιωματικό της Πυροσβεστικής ή από άλλο άτομο που χρησιμοποιεί τα στοιχεία του και εφόσον διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τον ίδιο θα κινηθούν περαιτέρω πειθαρχικές διαδικασίες. 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις