Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αποχώρησε από υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σύμφωνα με την οποία αποσύρεται από την "κούρσα" για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, αφήνοντας αιχμές για "πιέσεις" και "εκφυλισμό" της εκλογικής διαδικασίας.

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σύμφωνα με την οποία αποσύρεται από την "κούρσα" για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, αφήνοντας αιχμές για "πιέσεις" εις βάρος του και "εκφυλισμό" της εκλογικής διαδικασίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Στα δύσκολα ποτέ δεν λιγοψύχησα. Πάντα πρώτος, πάντα νικητής, πάντα ενωτικός. Έχοντας δίπλα μου το λαό που ποτέ δεν πρόδωσα και όχι κομματικούς ή οικονομικούς κηδεμόνες.

Τις τελευταίες ημέρες για μία ακόμη φορά έγινα μάρτυς ασφυκτικών πιέσεων και μεροληπτικών σε βάρος μου συμπεριφορών. Η διαδικασία από διάφορα ποικιλώνυμα κέντρα εκλογής Προέδρου εκφυλίστηκε, φτάνοντας στα όρια της γελοιότητας.

Ο διχασμός παραμονεύει.

Ανησυχώ. Θλίβομαι.

Με αίσθημα λοιπόν ευθύνης αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος αλλά και για την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας αναθεωρώ το ενδιαφέρον μου για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και εύχομαι στο νέο Πρόεδρο τον οποίο θα στηρίξω να ενώσει και να οδηγήσει την Παράταξη και την Πατρίδα μπροστά».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις