Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μαξίμου: Η ΝΔ να εστιάσει στα εσωτερικά της και όχι σε αξιοθρήνητες επιθέσεις στον πρωθυπουργό

“Τις ευθύνες για την διαφθορά στην Ελλάδα, τις στρεβλώσεις του φορολογικού συστήματος και την ανυπαρξία επωφελών για την χώρα επενδύσεων τις χρεώνονται αυτοί που κυβέρνησαν τον τόπο επί δεκαετίες”, απαντά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στις “βολές” που εξαπέλυσε η ΝΔ για τις επαφές του στις ΗΠΑ.

"Τις ευθύνες για την διαφθορά στην Ελλάδα, τις στρεβλώσεις του φορολογικού συστήματος και την ανυπαρξία επωφελών για την χώρα επενδύσεων τις χρεώνονται αυτοί που κυβέρνησαν τον τόπο επί δεκαετίες", απαντά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στις  "βολές" που εξαπέλυσε η ΝΔ για τις επαφές του στις ΗΠΑ.

"Ο ελληνικός λαός τους το καταλόγισε με μια βαριά  πολιτική ήττα μόλις πριν μερικές ημέρες. Θα συνιστούσαμε στην Νέα Δημοκρατία να εστιάσει στους εσωτερικούς της κλυδωνισμούς και το αλληλοφάγωμα των υποψηφίων αρχηγών της και να περιορίσει τις επικοινωνιακά αξιοθρήνητες επιθέσεις της στον πρωθυπουργό", καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα η ΝΔ κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα ότι στις ΗΠΑ αντί να υποστηρίξει την ανάπτυξη, διέπραξε το ακριβώς αντίθετο. Η Ν.Δ. καταλογίζει στον πρωθυπουργό ότι "παρέπεμψε στο αόριστο μέλλον ένα μόνιμο σύστημα φορολόγησης και ότι κατήγγειλε πως υπάρχουν «διεφθαρμένες σχέσεις» στην προσέλκυση επενδύσεων".

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις