Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Τσιρώνης: Είμαι περήφανος που ο Π. Τατούλης με απειλεί με δίκες

“Είμαι περήφανος που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Π. Τατούλης με απειλεί με δίκες επειδή υποστήριξα τα συμφέροντα των κατοίκων της Πελοποννήσου” απαντά ο τέως αν. υπουργός Περιβάλλοντος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Τσιρώνης, στην σκαιή επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ο Π. Τατούλης.

"Είμαι περήφανος που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Π. Τατούλης, με απειλεί με δίκες επειδή υποστήριξα τα συμφέροντα των κατοίκων της Πελοποννήσου" απαντά ο τέως αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τσιρώνης, στην σκαιή επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ο Π. Τατούλης από τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου για το ζήτημα του περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρισης απορριμμάτων της περιοχής (ΠΕΣΔΑ).

"Αντί να απειλεί, οφείλει να καταθέσει, στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και ευρύτερα, πόσο θα κοστίσει σε κάθε Δήμο της Πελοποννήσου η διαχείριση των απορριμμάτων από τους μεγαλοεργολάβους, που ο ίδιος έχει σχεδιάσει" υπογραμμίζει ο Γ. Τσιρώνης.

"Μέσα σε συνθήκες εξαιρετικά δυσμενείς, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μάχη για μια πραγματική οικονομία που θα στηρίζει τους πολίτες και όχι για την οικονομία των μεγαλοεργολάβων που απομυζά τη χώρα εδώ και δεκαετίες. Στις 20 Σεπτεμβρίου, οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν την παλινόρθωση του παλιού αλλά τη συνέχιση της μάχης" καταλήγει ο Γ. Τσιρώνης.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο